YourSurprise.com heeft gisteravond tijdens een feestelijke uitreiking in Rotterdam de 3e prijs behaald in de 2011 Deloitte Technology Fast50.  De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in de Benelux.

We zijn trots dat we op de 3e plaats geëindigd zijn in de Deloitte Technology Fast50 met een groei van 2681% over de laatste 5 jaar. Onze strategie en aanhoudende groei de laatste jaren heeft onze positie in de online cadeaumarkt verstevigd. Deze prijs kunnen we dus zien als een bevestiging dat we op de goede weg zijn en dat ons persoonlijke cadeau assortiment door onze klanten wordt gewaardeerd!

Deze prestatie zou onmogelijk zijn geweest zonder de inzet van de mensen binnen YourSurprise.com en daarnaast het vertrouwen van onze klanten. Bij deze willen we je hiervoor bedanken!

Op 24 november 2011 zullen we in Londen meedingen naar een plaats in de Technology Fast500 EMEA. Dit is de jaarlijkse competitie voor snelgroeiende technologiebedrijven uit Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Een deelname waar we trots op mogen zijn!

We zullen je via deze blog op de hoogte houden van de ontwikkelingen rondom YourSurprise.com en de Deloitte Fast50!