Zelf een case voor je iPad ontwerpen is leuk, maar hoe doe je dat? En vooral, waar haal je inspiratie vandaan? Een paar hins en tips voor het ontwerpen van je eigen, originele iPad case:

1. Denk eerst na over welke uitstraling jij het liefste aan je iPad wilt meegeven. Wil je een grappige iPad case maken, zodat je steeds moet glimlachen als jij je iPad ziet? Of heb je liever een nette en representatieve iPad case, die je zo op je werk kunt laten zien? Denk aan de kleur en of je een motief of juist een egale case wilt. Of toch liever een foto van jezelf, partner, familie, beste vriendin of een huisdier?

2. Blader nog eens door je eigen vakantie foto's en ga op internet zoeken naar afbeeldingen die passen bij het idee dat jij in je hoofd hebt. Kijk voor inspiratie en voorbeelden op de website van YourSurprise.com.

3. Als je geen goede afbeelding of foto kan vinden, dan kan je natuurlijk ook een leuke tekst gebruiken die goed op je iPad case zou staan. Ga bijvoorbeeld op zoek naar een bekende quote die bij je past, zoals Carpe Diem, wat 'pluk de dag' betekent. Of wat dacht je van een regel uit een songtekst die je raakt…

4. Als je al een gepersonaliseerde telefoon case hebt, dan zou je je iPad case kunnen ontwerpen in hetzelfde thema of met een bijpassend design.

5. Heb je een passende afbeelding of tekst gevonden? Met de speciale YourSurprise.com foto-editor kun je een fraai design kader aan je ontwerp toevoegen, zo geef je jouw ontwerp heel gemakkelijk een professionele ‘finishing touch’!