Over een paar weken is het weer Pasen! Bij YourSurprise.com zijn we druk in de weer met alle voorbereidingen. Onze website is alvast in een sfeervol paasjasje gestoken en er staan verschillende leuke paascadeaus online: Een dienblad met je eigen foto en tekst bijvoorbeeld, zo kun je jouw paasontbijt nog leuker maken! En om de hele tafel in de paassfeer te houden, zou je bovendien een set bijpassende placemats kunnen ontwerpen. Het is ook een leuk idee om tussen de gewone paaseitjes voor ieder kind een chocolade ei te verstoppen met hun eigen foto en naam!

 

Op onze facebook pagina is vorige week de YourSurprise.nl Paasactie van start gegaan. Ouders kunnen een foto posten van het mooiste paaswerkstukje dat hun zoontje of dochtertje gemaakt heeft op school, het kinderdagverblijf of de peuterspeelzaal. Degene die de meeste likes krijgt op zijn of haar foto wint een chocolade verrassingspakket voor de hele klas. Er zijn al een paar ontzettend schattige lammetjes, kuikentjes en lente werkstukjes gepost. Is jouw kind ook thuisgekomen met een leuk werkstukje? Meedoen kan tot maandag 2 april…