Tijdens de zomervakantie is het topdrukte bij KLM. Op het vliegveld krioelt het van de zwaar bepakte mensen die van deze lange vakantieperiode profiteren om er eens even helemaal tussenuit te gaan. Mocht jij deze zomer één van de vele passagiers zijn die aan boord stappen van een KLM vliegtuig, dan heb jij de mogelijkheid om je eigen KLM telefooncase met jouw naam te bestellen,dankzij een samenwerking tussen KLM en YourSurprise.com.

Na een grote actie op de KLM Facebook pagina waarbij een overtuigende meerderheid KLM fans koos voor de telefooncase als nieuwste toevoeging aan het KLM assortiment, is het balletje snel gaan rollen. Sinds 1 juli jongstleden kun je als passagier van de luchtvaartmaatschappij aan boord een voucher kopen waarmee je later bij thuiskomst in de KLM webshop een persoonlijke KLM telefooncase kan bestellen. Daarna kun je in de webshop jouw naam op een KLM vliegtuig plaatsen en deze op een telefooncase laten drukken. Naast de koppeling en foto editor op de KLM website verzorgt YourSurprise.com ook de productie en wereldwijde verzending van de telefooncases.

We dromen er allemaal wel eens van hoe het zou zijn om je eigen vliegtuig te hebben, die droom kan voor de meesten onder ons weliswaar niet verwezenlijkt worden. Maar met een beetje hulp van YourSurprise.com en een vleugje KLM heb je wel je eigen vliegtuig op jouw persoonlijke telefooncase!