YourSurprise.com heeft de afgelopen jaren een exponentiële groei doorgemaakt. Dankzij deze grote groei zijn we ook in 2012 weer genomineerd voor de Deloitte Technology Fast50. Vorig jaar wisten we de derde plaats te behalen waardoor we daarna mee mochten dingen voor de EMEA Fast500. Ondanks de grote Europese concurrentie wisten we toch de 44e plaats te bereiken.

De Deloitte Technology Fast 50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland en België. De nominatielijst wordt samengesteld door professionals in de Technologie, Media en Telecommunicatie branche. De winnaars zijn geselecteerd op basis van de procentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar (2007 t/m 2011). Bedrijven die jonger zijn dan vijf jaar kunnen meedingen in de categorie Rising Star. Zij worden beoordeeld op omzetpotentie in plaats van op groeicijfers.

De grote groei die YourSurprise.com de laatste jaren doormaakt komt voort uit een uniek concept van gepersonaliseerde cadeaus, een cadeau-assortiment dat continu aangevuld wordt met de laatste trends en een top service richting de klanten. Dankzij dit concept wisten we ook in andere Europese markten door te breken. Wouter de Vries, directeur van YourSurprise.com, verwacht dat de groei de komende jaren zeker aan zal houden: “We zien dat in Duitsland en Frankrijk de groei eigenlijk alleen nog maar toeneemt. Maar ook in Nederland valt de groei alles behalve tegen, zo zijn we dit jaar een aantal samenwerkingsverbanden aangegaan met onder andere KLM en 100%NL.”

De uitreiking van de awards zal plaatsvinden op 11 oktober in Den Haag. Hoewel we niet verwachten de derde plaats van vorig jaar te evenaren, hopen we dit jaar toch weer een mooie positie in de lijst te behalen.