De nieuwe iPhone is onlangs gelanceerd in Nederland. Hier hebben we snel op in weten te spelen door binnen één week na de lancering, de persoonlijke iPhone 5 telefooncase op de markt te brengen. Met een foto, een tekst of een logo is het mogelijk de iPhone 5 case rondom te laten bedrukken.

Elk jaar weet Apple het voor elkaar te krijgen een nog betere versie te maken van hun iPhone. Dankzij hun innovatiekracht is een groot gedeelte van de wereldpopulatie al gezwicht en dus in het bezit van een iPhone. Toch willen de meeste van deze iPhone bezitters zich blijven onderscheiden met een originele smartphone. Daarom zijn de te personaliseren iPhone cases van ons ook een ware trend te noemen. Elke iPhone case is per stuk te bestellen, waardoor het voor iedereen mogelijk is om zijn case met persoonlijk design te ontwerpen.

Ondertussen zijn er al meer dan duizenden iPhone 5 toestellen verkocht. Ook voor deze talrijke iPhone 5 bezitters en de vele anderen die nog zullen volgen, is het mogelijk om een telefooncase te personaliseren met een eigen ontwerp. Het design wordt geprint met grote precisie om dan direct in de telefooncase geïmpregneerd te worden. Zoals Eelco Nieuwenhuize, klantenservice manager en iPhone fan, het verwoordt: “Onze klanten zijn zeer tevreden wanneer ze de telefooncase thuis ontvangen, de krasvaste kunststof heeft een perfecte afwerking in 3D (de gehele telefooncase is bedrukt, ook de randen rondom) en een hoogwaardige uitstraling. Ik verwacht mijn iPhone 5 over enkele dagen te ontvangen, maar mijn telefooncase heb ik al laten maken.” De op maat gemaakte telefooncase sluit dan ook perfect om de iPhone 5 heen maar laat alle knoppen en de camera toegankelijk. Naast de iPhone 5 telefooncases zijn er ook cases te bestellen voor alle meest populaire telefoonmodellen.

Ben jij dus al een gelukkige bezitter van de allernieuwste iPhone, neem dan een kijkje op onze site en ontwerp een mooie iPhone 5 case om jouw iPhone een persoonlijke look te geven!