Sommigen van jullie was het misschien al opgevallen dat sinds een aantal weken de foto-editor van de T-shirts gewijzigd is. Deze nieuwe editor maakt het mogelijk om je eigen T-shirt te ontwerpen met meerdere foto’s, tekstjes en leuke designs. Bovendien kun je er ook nog voor kiezen je T-shirt op verschillende delen te laten bedrukken. Sinds vorige week is de editor ook gelanceerd voor de rompertjes, baby T-shirts, slabbetjes en kinderschorten!

De laatste paar weken heeft onze IT afdeling hard zitten zwoegen om de nieuwe editor in elkaar te zetten en deze zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Maar het resultaat mag er dan ook zijn! Met deze nieuwe editor zijn de mogelijkheden nog groter. Nu kun je zoveel foto’s gebruiken als dat je zelf wilt. Zo kun je een leuke collage van meerdere foto’s maken en daar een tekst aan toevoegen. Ook staan er nu een groot aantal designs tot je beschikking om je eigen ontwerp op te vrolijken met een kleurrijk kader.

Hoewel je nu nog meer mogelijkheden hebt, blijft het toch reuze eenvoudig om je eigen T-shirt, kinderschort of slabbetje te ontwerpen. Je hoeft enkel de drie stappen van de editor te volgen:
In stap 1 kies je jouw cadeau, kleur en maat, maar ook kun je hier aangeven waar je precies wilt dat we je ontwerp printen. Bij de T-shirts kun je er dan voor kiezen om deze te printen op de voorkant, achterkant of de mouwen van je T-shirt.
In stap 2 mag je jouw creativiteit de vrije loop laten! Je kunt jouw foto’s uploaden, een tekst schrijven en een design kiezen. De mogelijkheden voor het opmaken van een cadeau zijn oneindig.
In stap 3 zie je hoe jouw cadeau eruit zal komen te zien. Ben je helemaal tevreden? Dan kun je direct jouw cadeau bestellen.

Heb jij misschien nog ideeën voor leuke designs die we toe zouden kunnen voegen aan de editor? Deel ze dan met ons en misschien wordt jouw design wel uitgekozen om toegevoegd te worden!