We hebben een aantal nieuwe belevenissen zoals onder andere een hotelovernachting voor 2 personen, blokarten en een fotoshoot. We zijn heel benieuwd welke belevenis jij leuk zou vinden om te krijgen of te doen!

Deel daarom onze post op Facebook en laat weten welke van de 3 belevenissen je graag zou willen doen en waarom. Zo maak je kans op één van deze belevenissen! De belevenis met de leukste reactie gaan we weggeven en de winnaar wordt 30 september bekend gemaakt.

We hebben ook een hele leuke reactie ontvangen van Glenn, die heeft laatst de belevenis Banaanvaren aan de Brouwersdam gedaan!

“Naar aanleiding van mijn verjaardag afgelopen maand kreeg ik van mijn vrienden een kaart van YourSurprise.com cadeau met daarop een leuke foto van onze vriendengroep. In de kaart werd ik door middel van een leuk verhaaltje van mijn vrienden hartelijk gefeliciteerd met mijn verjaardag en werd mij duidelijk dat de kaart een leuke verrassing in petto had! Van mijn vrienden kreeg ik de belevenis banaanvaren cadeau, ik was blij verrast en had dit leuke en originele cadeau niet verwacht te krijgen.

Nog geen week later vertrokken we met z'n zessen richting Zeeland voor een mooie dag zon, zee, strand en natuurlijk banaanvaren! Aangekomen op de mooie strandlocatie aan de Brouwersdam werden we gastvrij ontvangen en kregen we uitleg en instructies over het banaanvaren, tevens kregen we met betrekking tot de veiligheid een zwemvest en een helm. Voordat we het wisten scheerden we op een banaan langs de Zeeuwse kust, wat overigens een prachtig gezicht is. Maar door de prachtige omgeving moet je je niet te veel af laten leiden want het is aardig schrapzetten geblazen wanneer de banaan door een bocht heen wordt getrokken! Dit werd door ons enigszins onderschat en na enige bochten met moeite op de banaan te blijven zitten sloegen we toch om in het water onder luidkeelse kreten van enkele van mijn vrienden. De instructeur die ons voort trok per waterscooter hielp ons gelukkig weer op de banaan te klimmen zodat we snel verder konden varen.

Nadat we het banaanvaren achter ons hadden gelaten zijn we op het strand gaan liggen om even goed bij te komen van de spanning en sensatie die we zojuist hadden beleefd op de banaan.

Dit was heeft meest gave en originele cadeau dat ik ooit van vrienden heb gehad. We hebben dan ook afgesproken dit minimaal eens per jaar met z'n allen te blijven doen, dit is namelijk een echte aanrader!”

Groeten Glenn Jumelet

Wil je ook gaan banaanvaren? Of wil je iets anders leuks doen met je vrienden of familie? Bekijk dan snel al onze belevenissen! En vergeet niet mee te doen aan onze Facebook actie, want wie weet mag jij gratis één van deze drie belevenissen gaan uitproberen!