We zijn dit jaar weer genomineerd voor de Deloitte Technology Fast50 Award 2013. De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland en België.

YOURSURPRISE.COM GENOMINEERD VOOR DELOITTE TECHNOLOGY FAST50 AWARD 2013!
Door: Marijntje
09 September 2013 NU REAGEREN arrow
We zijn dit jaar weer genomineerd voor de Deloitte Technology Fast50 Award 2013. De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland en België.

YourSurprise.com

Gerbrand Verton, directeur van YourSurprise.com: “Wekelijks worden er door ons productontwikkelteam nieuwe te personaliseren cadeaus toegevoegd. Ons streven is om in 2013 een compleet assortiment te hebben met een breed aanbod van cadeaus in alle gift segmenten. Zo is er voor iedereen op onze website voor iedere (cadeau) gelegenheid of doelgroep iets te vinden. Dit concept vertalen we ook door naar de Europese markt. We zien dat in Duitsland en Frankrijk de groei eigenlijk alleen nog maar toeneemt. Maar ook in Nederland valt de groei alles behalve tegen, zo zijn we dit jaar een aantal samenwerkingsverbanden aangegaan. Onze strategie en aanhoudende groei de laatste jaren heeft onze positie in de markt verstevigd. Deze nominatie zien we als bevestiging dat we op de goede weg zitten.”

Deloitte Technology Fast50

De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland en België. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar (2008 – 2012). Ook bedrijven die korter dan vijf jaar bestaan, kunnen meedoen aan het Technology Fast50 programma in de categorie Rising Star. Zij worden beoordeeld op omzetpotentie en schaalbaarheid, in plaats van op groeicijfers. De deelnemers kunnen afkomstig zijn uit de publieke en private sector en omvatten alle technologiesegmenten waaronder software, internet, biotech/medische apparatuur, computers/randapparatuur, halfgeleiders, communicatiemiddelen/netwerken, media/entertainment en greentech. Naast de ranglijst bestaat het Technology Fast50 programma uit seminars, ronde tafel besprekingen met (voormalige) ‘captains of industry’ en studiereizen die gedurende het jaar georganiseerd worden.

Donderdag 10 oktober 2013 wordt de uiteindelijke ranking feestelijk bekendgemaakt in Eindhoven. We hopen ook dit jaar weer een hoge positie te behalen!