Tijdens een feestelijk gala in de Fokker Terminal in Den Haag heeft Jort Kelder de winnaars van de Deloitte Technology Fast50 bekend gemaakt. Wij hebben dit jaar de 15e plaats weten te behalen met 1134% omzetgroei over de laatste vijf jaren.

Voor ons was het op voorhand al wel duidelijk dat we niet de derde plaats van vorig jaar zouden evenaren. Zoals Gerbrand Verton, mede-eigenaar van YourSurprise.com het verwoordt: “We zijn erg blij met de 15e plaats, we wisten al wel dat we dit jaar niet in de top 3 zouden komen, maar met de 15e plek laten we toch zien dat we nog steeds erg hard aan het groeien zijn. Het was een geslaagde avond en natuurlijk feliciteren we Belsimpel van harte met het behalen van de eerste plek.”

Gerbrand Verton verwacht dat de groei de komende jaren door zal zetten: “We hebben nog een paar bijzondere plannen die in uitvoering zullen worden gebracht voor het einde van dit jaar. Internationaal gezien gaat deze maand de Oostenrijkse website online. De extreme groeicijfers van onze beginperiode zullen wel wat afzwakken, maar we gaan er alles aan doen om de komende jaren onze goede positie in de Fast50 te behouden. Daarmee kunnen we bewijzen dat we bij de top horen!”
We zijn natuurlijk hartstikke trots op onze 15e positie. Het hele YourSurprise.com team heeft hier hard aan meegewerkt. Maar deze mooie plek hebben we alleen kunnen bereiken dankzij al onze klanten die bij ons hun persoonlijke cadeaus bestellen. Hierbij willen jullie hiervoor hartelijk bedanken!