YourSurprise doet het gewoon weer, voor het derde jaar op rij staan we in de Fast50 van snelst groeiende technologiebedrijven uit de Benelux. Dit is een vrij bijzondere prestatie omdat je ieder jaar dus een zekere groei moet behalen om je plaats in de lijst te behouden. In het eerste jaar stonden we op de 3e plaats, vorig jaar behaalden we de 15e plek en dit jaar… Tromgeroffel, een 34ste plaats voor YourSurprise! We kruipen langzaam naar het einde van de lijst maar we zijn al erg blij dat we het al 3 jaar volhouden en proberen natuurlijk zo lang mogelijk in de lijst te blijven staan! De volledige lijst is hier te bekijken.

Ook dit jaar werden de Fast50 awards weer uitgereikt door Jort Kelder. Om pijnlijke vragen te voorkomen hesen de mannen van YourSurprise zich in hun netste outfit, want je wilt natuurlijk niet dat de ‘hoe heurt het eigenlijk’ presentator je vraagt waarom je voor zo’n belangrijk event niet een mooie smoking hebt aangetrokken. Het was wederom een geslaagde avond en de drankjes vloeiden rijkelijk. We willen Adyen van harte feliciteren met het behalen van de eerste plaats.

De groei dit jaar bedroeg 641% waar we als bedrijf natuurlijk ontzettend trots op zijn. Vorige week behaalden we ook nog eens de mijlpaal van 1.000.000 orders op onze site. Deze twee bijzondere gebeurtenissen zouden we niet behaald hebben zonder onze vaste klanten. Bij deze willen we jou daarom ook hartelijk bedanken, zonder jouw steun hadden wij deze noteringen nooit behaald!