Het is bijna Pasen. Dit feest van de lente vieren we natuurlijk graag met een traditioneel paasontbijt of gezellige paasbrunch. Met de hele familie urenlang tafelen en genieten van allerlei heerlijke hapjes en drankjes.

Dat paasfeest vieren doe je natuurlijk het liefst wel een beetje in stijl. Daarom voorziet YourSurprise je in deze blog graag van de nodige inspiratie, zodat jouw tafel straks helemaal in de paassfeer is. Zo wordt het vanzelf een Vrolijk Pasen!

Paastafel

De eerste stap is natuurlijk een passende aankleding. Bij YourSurprise kun je verschillende keukenaccessoires voorzien van je eigen foto en/of tekst. Laat bijvoorbeeld een dienblad, placemat of onderzetters bedrukken en maak daarbij gebruik van een van onze speciale paasdesigns.

En met een beetje knip- en plakwerk maak je zelf van een wc-rol gezellige paashaasjes of met wasknijpers vrolijke naambordjes voor alle gasten. Zo tover jij in een handomdraai jouw saaie eethoek om in een ware paastafel!

Wc-rol paashaas  Paasknijper

Minstens net zo belangrijk is natuurlijk wat er op tafel komt. Ook daarvoor ben je bij YourSurprise aan het juiste adres. Met dacht je bijvoorbeeld van een vrolijke, paasgele chipolatataart of een ambachtelijke chocolade paashaas met een leuke afbeelding erop?

Je maakt bovendien kans op een gratis exemplaar als je het paasei weet te vinden op onze website. Heb jij 'm gespot? Laat ons dan snel weten waar via social@yoursurprise.nl. Onder de goede inzendingen verloten we namelijk op 16 april drie grote paashazen!

Paasei

Al dat lekkers moet natuurlijk wel weggespoeld worden met een lekker glaasje wijn of Prosecco voorzien van een door jou ontworpen etiket in de ultieme paassfeer. Doe een beetje extra je best op de presentatie van het eten en jouw tafel is helemaal paasproof!

Paasbord

Kortom: met een beetje van jezelf en een beetje van YourSurprise ben jij helemaal klaar voor het ultieme paasontbijt of een knallende paasbrunch. Veel succes en Vrolijk Pasen!