Na ongeveer 9 maanden wachten is het dan zover: er is een baby geboren. Vaak wordt de geboorte van het nieuwe mensje gevierd met kraamvisite of een kraamfeest. Op een kraamvisite worden vaak beschuit met muisjes geserveerd en kan iedereen de baby bewonderen. Uiteraard wil je de ouders en baby verrassen met een leuk kraamcadeau. Een slabbetje of een knuffeltje is altijd goed, maar niet heel origineel. Je wilt dat de ouders nog langere tijd van het kraamcadeau kunnen genieten en echt iets speciaals is.

Babyboek

Om alle gebeurtenissen vast te leggen uit het eerste jaar is een babyboek een erg leuk kraamcadeau. In het babyboek kan alles rondom de geboorte en het eerste levensjaar van de baby worden opgeschreven zodat het nooit meer vergeten wordt. Leuk voor de ouders, maar ook voor het kind zelf, om hier later nog eens doorheen te bladeren!

Geboortetegel

Maak een blijvende herinnering door een geboortetegel te ontwerpen met de geboortegegevens ene eventueel ook een foto, van de pasgeboren baby. Dit kraamcadeau is leuk voor aan de wand, maar zal ook voor later een unieke herinnering zijn aan de babytijd!

Geboortesticker

Met een leuke sticker voor op de deur of de muur van de babykamer geef je ook een uniek kraamcadeau. Een naamsticker zorgt ervoor dat iedereen weet in welke kamer de pasgeboren baby slaapt. Of verras de kersverse ouders met een geboortesticker voor op het raam, zo is heel de buurt op de hoogte van de geboorte van dit kleine wondertje.

Melamine bordjes

Melamine bordjes zijn een ideaal kraamcadeau. De melamine borden zijn breekvast en dus uitermate geschikt voor kleine kinderen. Met een leuke vrolijke print erop zal het eten een feest worden. Of laat het bedrukken met een foto van het geboortekaartje. Een superorigineel kraamcadeau en zo blijft het geboortekaartje ook lang behouden.

Kindertas dier

Een baby heeft altijd veel spulletjes mee te nemen. Wanneer ze bijvoorbeeld een dagje naar oma gaan is een tas wel erg handig. Tassen zijn er in allerlei kleuren en formaten, maar een tas die eruit ziet als een dier is wel heel speciaal! In de tas passen vele handige spulletjes voor een dagje weg zoals een flesje, fopspeen, een paar luiers, snoetendoekje en iets van speelgoed. Uiteraard is het tasje ook erg leuk voor als het kind later naar de peuterspeelzaal gaat!