Wanneer iemand jarig is wil je hem of haar natuurlijk graag verrassen met een origineel cadeau. Dat heb je bij YourSurprise zo geregeld, want je maakt hier je verjaardagscadeau in een handomdraai écht uniek met je eigen foto en/of tekst. Maar daarbij is het natuurlijk wel zo handig als je snel het juiste verjaardagscadeau voor de jarige weet te vinden. En dat is nog niet altijd even makkelijk. Daarom zetten we in dit blog voor je op een rij welk verjaardagscadeau het leukst is voor welke leeftijd.

Hiep hiep hoera: 0-10 jaar

Een goed begin is het halve werk: een pasgeboren baby geef je natuurlijk een schattig kraamcadeau. Tijdens de peutertijd kom je goed voor dag met bijvoorbeeld zo’n leuk (voorlees)boek met naam. Of wat dacht je van een lieve knuffel met een T-shirt aan met jouw ontwerp erop? En voor kinderen die al naar school gaan is een verjaardagscadeau als een eigen rugtas of etui natuurlijk superleuk.

Knuffel

Hiep hiep hoera: 10-20 jaar

Tijdens de tienerjaren gebeurt er heel wat in een mensenleven: van kind verander je langzaam in een volwassene. Dan is het natuurlijk wel belangrijk dat een verjaardagscadeau dus niet te kinderachtig is. Met een snoepblik met inhoud of een lekkere chocoladereep zit je altijd goed. Maar ook met een stoere telefooncase of tablethoes maak je de gemiddelde puber zeker blij.

Telefoonhoes

Hiep hiep hoera: 20-30 jaar

Dit is het tijdperk van de eerste stappen in de volwassen wereld. De eerste baan, het eerste huis en misschien ook wel trouwen en kinderen krijgen. Dat is nou eenmaal geen kattenpis en dus is een wat serieuzer verjaardagscadeau wel op zijn plaats. Ga bijvoorbeeld voor een mooi sieraad of verras de jarige met een uniek fotocadeau als onuitwisbare herinnering aan dat ene onvergetelijke moment.

Klok

hiep hiep hoera: 30-40 jaar

Mmmm, lastig leeftijd. Inmiddels heeft de jarige namelijk zo’n beetje alles wat zijn of haar hartje begeert wel in huis. Dan is dit misschien wel het juiste moment om iemand in plaats van een fysiek verjaardagscadeau een onvergetelijke belevenis cadeau te doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een middagje blokarten op het strand, een superstoere tandemvlucht of een ontspannen boottocht door de Biesbosch?

Belevenis

Hiep hiep hoera: 40 jaar of ouder

Het leven begint pas bij 40, zegt men. In ieder geval ontstaat er hier weer wat meer vrije tijd bij de jarige. De kinderen zijn al groot of misschien zelfs het huis uit en dus is er weer ruimte voor hobby’s en eigen dingen. Met een van onze pittige puzzels hoeft de jarige zich in ieder voorlopig niet te vervelen. Of geef een mooie fles wijn of sterke drank met eigen etiket als verjaardagscadeau.

Belevenis

Kom je er nou helemaal niet uit? Dan is er altijd nog de YourSurprise cadeaubon. Hiermee kan de jarige zelf zijn of haar favoriete verjaardagscadeau kiezen! Veel geefplezier!