Het is bijna zover: de scholen gaan weer beginnen. Dit is hét moment om de kids te voorzien van de allerleukste schoolspullen, zodat ze goed voor de dag komen tijdens de eerste schooldag en de rest van het jaar. En dat is heus niet alleen belangrijk voor de kleintjes; ook voor pubers en studenten geldt dat ze maar wat graag de show stelen in de klas. Daarom helpen we je in dit blog aan tips voor de leukste back to school cadeaus tijdens iedere fase van de onderwijsloopbaan.

Back to school cadeaus voor de basisschool

Tijdens de eerste jaren van de basisschool is het voor kinderen zelf misschien nog niet zo belangrijk om zich te onderscheiden, maar voor de ouders des te meer. Want hoeveel broodtrommels, drinkbekers en tassen raken er in die jaren wel niet spoorloos verdwenen? Door de back to school cadeaus te voorzien van een naam en/of een persoonlijke foto is dat probleem in één keer opgelost. Leuk voor de kids en wel zo makkelijk voor de papa’s en mama’s.
Broodtrommel

Back to school cadeaus voor de middelbare school
In deze fase gaat het er bij de gemiddelde puber natuurlijk vooral om zo populair mogelijk te worden. Daarbij is het natuurlijk van levensbelang om altijd hipper dan hip te zijn, ook als het gaat om schoolspullen. Namen en kinderachtige foto’s zijn in deze periode ofcourse absolutely not done. Maar je kunt een passend back to school cadeau voor deze leeftijdscategorie als een agenda, etui of schoudertas natuurlijk ook oppimpen met een stoer logo van een band, een bijdehante tekst of een foto van een voetballegende of popster.

agenda

Back to school cadeaus voor de studententijd

Dit is het moment dat de oogappels echt onder moeders vleugels vandaan proberen te komen. Als ouder staat je dan ook maar één ding te doen: durf ze te laten gaan. Maar je hoeft ze natuurlijk niet met lege handen de deur uit te sturen, ook voor deze fase zijn er geschikte back to school cadeaus te bedenken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een laptop sleeve, tablet hoes, of een chique pen met gravure? O, en probeer dan wel de verleiding te weerstaan om er een zoetsappige foto of boodschap van paps en mams op te zetten.
Laptop sleeve
Pen
Hopelijk hebben we je in dit blog kunnen laten zien dat je voor iedere leeftijd wel een leuk back to school cadeau kunt bedenken. Laat je eigen creativiteit erop los met een originele foto of tekst en het komende schooljaar kan haast niet meer stuk!

Ontdek hier de leukste schoolspullen voor het schooljaar 2015/2016!