Wil jij iemand verrassen met een uniek kraamcadeau? Of ben je al tijden op zoek naar een écht bijzondere knuffel voor je kind? Maak dan kennis met ItsieMe: het superzachte knuffelkonijn met in plaats van een snuitje jouw eigen foto als gezicht!

Dit is ItsieMe!

ItsieMe heeft een verwisselbaar stoffen hoofdje, dat je kunt laten bedrukken met een (portret)foto naar keuze. De hoofdjes zijn ook los te bestellen, zodat je steeds weer iemand anders tot ItsieMe om kunt toveren. Hierdoor wordt ItsieMe een persoonlijk en vertrouwd vriendje om altijd en overal mee naar toe te nemen.

Met deze unieke eigenschappen wordt ItsieMe al snel veel meer dan een gewone knuffel. Zo kan er bijvoorbeeld na een scheiding altijd een ItsieMe met een foto van mama mee als er bij papa gelogeerd wordt en andersom. Ook kan knuffelen met ItsieMe bijvoorbeeld helpen bij het verdriet om een overleden opa of oma.

ItsieMe biedt troost!

ItsieMe kan in zijn geheel gewassen worden en zorgt dus gegarandeerd voor heel wat jaren knuffelplezier. ItsieMe is geschikt vanaf 0 jaar en ontwikkeld door Happy Horse: het toonaangevende Nederlandse label dat garant staat voor topkwaliteit knuffels en voldoet aan de hoogste Europese veiligheidsnormen.

ItsieMe is ook geschikt voor baby’s!

Nieuwsgierig geworden hoe zo’n persoonlijke knuffel eruitziet? Creëer hier je eigen ItsieMe!