Een verjaardag is een feestje waarbij je viert dat je alweer een jaartje ouder bent geworden. Familie en vrienden komen langs en brengen cadeautjes mee om de jarige te feliciteren. Wanneer je niet langs kunt gaan, kun je de jarige een leuke verjaardagskaart sturen om hem of haar toch te feliciteren. Zoek je een écht bijzondere manier om iemand te feliciteren, stuur dan een wenskaart die helemaal gemaakt is van chocolade met jouw boodschap erop.

Chocoladekaart

Je kent het wel, je bent uitgenodigd voor een verjaardag, maar je hebt nog geen verjaardagscadeau kunnen vinden! Wat nu? Je wilt niet weer aankomen met badschuim of een envelop met geld. Geen nood, want wij hebben een zeer uitgebreid assortiment unieke cadeaus voor een verjaardag. Je zult hier zeker een passend cadeau vinden waar de jarige nog lang aan terug zal denken.

Zoek je een cadeau voor de verjaardag van een vriend(in)? Maak dan eens een fotoalbum met de leukste, grappigste, mooiste foto's van alle momenten die jullie samen beleeft hebben! Zeker weten dat dit verjaardagscadeau in de smaak valt en de leukste herinneringen oproept.

fotoalbum

Bij een feestelijke verjaardag hoort ook een feestelijke helium ballon! Verras de jarige met een echt originele helium ballon met je eigen foto of tekst erop. Je kunt de helium ballon zelf meenemen als cadeautje of laten bezorgen bij de jarige thuis. De ballon zit in een feestelijke cadeauverpakking en komt de doos uitvliegen zodra hij geopend wordt. Dat is nog eens een unieke verrassing!

Ballon - feest

Tijdens een verjaardag mag je iemand ook echt verwennen. Met een dikke chocoladereep van echte Callebaut chocolade zit je altijd goed. Daarbij is het niet zomaar een chocoladereep, maar één met vrolijk gekleurde pastilles erop. Je kunt de wikkel van de reep ook nog eens zelf ontwerpen met je eigen foto en tekst. Een echte feestreep voor een geslaagd feest!

Chocoladereep

 

Een verjaardag wordt nog leuker met een feestelijk boeket bloemen. Met een verjaardagsboeket maak je iemand zeker blij. In ons grote assortiment vind je voor ieders smaak een geschikt boeket. Zo hebben we niet alleen brievenbusrozen, maar ook boeketten met witte bloemen, roze bloemen en een bontgekleurd boeket. Met zo'n boeket wordt iedere verjaardag een fleurig feestje! 

Boeket bloemen