Elk jaar op 4 oktober is het weer Werelddierendag. Op deze dag krijgen de alle (huis)dieren wereldwijd wat extra aandacht en vaak ook wat lekkers. Hét moment om jouw huisdier eens goed te verwennen met een gezonde verrassing of een leuk cadeautje! Het meest populaire kado voor een huisdier is een heerlijk bot, snoepje of koekje. Op Dierendag krijgt jouw trouwe viervouter een groter exemplaar of grotere hoeveelheid dan normaal, het blijft immers een speciale dag.

Een heerlijke wandeling door het bos of op het strand vinden de meeste honden heerlijk. Ben je bang om jouw viervoeter kwijt te raken ontwerp dan een hondenhalsband met naam of hondenpenning. Het materiaal en de verstelbare grootte zorgen voor een optimaal draagcomfort waardoor iedere hond deze halsband met veel plezier zal dragen. Zo wordt het uitlaten een feestje!

Hondenhalsband met naamHondenhalsband met hondenpenning

Na een lange wandeling is er voor jouw hond niets lekkerder dan even helemaal tot rust komen op zijn eigen persoonlijke hondenkussen. Met dit hondenkussen heeft jouw trouwe viervoeter zijn eigen plekje en met zijn of haar naam erop gedrukt wordt het ook nog eens een echte blikvanger in de woonkamer! Het kussen is heerlijk om een dutje op te doen of gewoon even lekker te liggen en beschermt ook nog eens tegen kou.

Hondenkussen

Ook een voerbak of drinkbak voor je hond of kat is een ideaal dieren cadeau. Door de moderne afwerking is de bak een echte eye-catcher voor in iedere ruimte. Met deze unieke voerbak met naam zal jouw huisdier zijn bak zeker leegeten.

KattenvoerbakHondenvoerbak

Je hebt vast superveel foto's van jouw hond, kat, konijn of ander dier gemaakt. Laat de mooiste foto vastleggen op een mooie wanddecoratie of verzamel ze in een fotoalbum. Door meerdere foto's van eenzelfde moment achter elkaar te plaatsen creeër je een uniek effect en staat jouw huisdier centraal. Maar ook met een klok, sieraard of puzzel geef je jouw huisdier een bijzonder plekje in huis.

Chunks armbandKlokPuzzel