De bladeren aan de bomen verkleuren, pompoenen zie je overal verschijnen en je kunt weer stampen in de grote plassen. De herfst is begonnen! Het perfecte seizoen om het gezellig en knus in huis te maken. Zo kun je een prachtig herfstboeket bloemen bezorgen om de herfst in huis te halen. Daarnaast geven we je in dit blog nog een aantal leuke tips.

Herfstboeket

Met decoratie en leuke woonaccessoires in herfstkleuren haal je de herfst eenvoudig in huis. Ga in het bos op zoek naar kastanjes, eikeltjes en bladeren en leg dit op een schaal. Of laat de mooiste bloemen bezorgen in oranje en gele tinten om de woonkamer meteen in herfstsfeer te krijgen.

Herfstschaal

Naast bloemen bezorgen kun je het ook knus maken met mooie kussens op de bank. De bank ziet er dan niet alleen erg leuk uit, maar je kunt met zoveel kussens ook nog eens heerlijk relaxen op een regenachtige dag.

kussens

Daarnaast is het in de herfst vroeg donker 's avonds. Tijd dus om de kaarsjes aan te steken en de gezelligheid in huis te halen. Deze kaars geeft nog meer sfeer als je er een prachtige afbeelding op laat drukken.

Kaarsen

Tijdens een stormachtige dag of een regenbui is het heerlijk om dichtbij de kachel te zitten met een lekkere kop warme thee of chocolademelk. Er is niets leuker dan drinken uit je eigen mooi mok tijdens de koude donkere dagen. Of geniet van een goed glas volle rode wijn of port.

Port

Wil je jouw moeder, oma of iemand anders verrassen in de herfst? Laat dan ook bloemen bezorgen bij hun. Zo geef je een warm herfstboeket cadeau en breng je de herfst ook bij hun in huis. Alles wat je nodig hebt voor een gezellige herfst!