Op 31 oktober is het weer zover, het engste feest van het jaar: Halloween! Kinderen gaan verkleed in het donker langs de huizen en roepen 'trick or treat'. De kinderen verzamelen in een emmertje de snoepjes die ze van de bewoners krijgen. Een snoepblik gevuld met de lekkerste snoepjes is een leuk cadeau voor Halloween. Zeker omdat je de wikkel van het snoepblik ook nog eens kunt laten bedrukken met een uniek Halloween ontwerp!

Snoepblik Halloween

Of laat voor je kinderen een uniek T-shirt bedrukken om langs de deuren te gaan met de tekst 'trick or treat'. Maar ook met een afbeelding van een griezelig spookhuis, vleermuizen en een heks kun je een echt Halloween T-shirt laten bedrukken. Zeker weten dat de kinderen in hun persoonlijke T-shirt vol trots langs de deur gaan.

T-shirt Halloween

Tijdens Halloween zijn er vaak griezelige Halloweenfeesten. Mummies, vampiers, heksen, zombies en nog meer enge wezens zijn kenmerkend voor Halloween. Heb je dit jaar geen kostuum, maar wil je wel indruk maken op een Halloweenfeest? Laat dan een T-shirt bedrukken met een griezelig pompoengezicht, een mummie, skelet of een andere enge afbeelding.

T-shirt Halloween

Ga je dit jaar met een hele groep naar een Halloweenfeest of ga je een griezeltocht maken? Dan is het superleuk om allemaal hetzelfde griezelshirt aan te hebben. Laat de leukste T-shirts bedrukken met jullie ontwerp. Een T-shirt in de kleur zwart, oranje of rood zijn kleuren die goed passen bij Halloween. Voor vrouwen is het juist leuk om een T-shirt te bedrukken met een afbeelding van een heks, de tekst Happy Halloween of een andere enge afbeelding.

In een paar minuten tijd heb jij een leuk Halloween T-shirt gemaakt met je eigen ontwerp. Zo ben jij klaar om Halloween tot een onvergetelijk feest te maken!