Ben jij op zoek naar een prachtig kunstwerk voor aan je muur? Laat dan je mooiste foto afdrukken op een van onze schitterende wanddecoraties. Met een foto op canvas, aluminium of hout geef jij jouw woonkamer of slaapkamer een unieke uitstraling.

Of je nu een portret, een natuurfoto of familiefoto aan de wand wilt hebben, alles is mogelijk. Maar ook een foto in kleur, sepia of zwart-wit behoort tot de mogelijkheden. Om je een beetje wegwijs te maken in ons enorme assortiment helpen we je in dit blog aan wat inspiratie.

Foto op canvas

Je foto op canvas krijgt een warme, sierlijke uitstraling wanneer hij geprint wordt op echt schilderslinnen. Doordat de foto afdruk over de zijkanten doorloopt krijgt het canvas een bijzondere uitstraling. Een foto op canvas is een trendy wanddecoratie, maar ook een uniek cadeau dat jarenlang meegaat.

Foto op canvas

Foto op aluminium

Naast een foto op canvas creëer je met een foto op aluminium een uniek cadeau voor aan de wand. Het aluminium zorgt voor een stoer en industrieel resultaat. Je kunt kiezen uit een foto op aluminium met een witte toplaag voor een verhelderend effect. Of ga voor een geborstelde variant dat een ruige structuur heeft en een uniek lichtweerkaatsend effect. Aluminium is watervast en zonlichtbestendig waardoor het paneel ook geschikt is om buiten te hangen.

Foto op aluminium - geborsteldFoto op aluminium - wit

Foto op hout

Een foto op houten planken geeft een natuurlijke uitstraling doordat de nerven en knoesten zichtbaar blijven. Door de speciale whitewash laag komen de kleuren van je foto nog beter tot zijn recht op het hout.

Foto op hout - planken

Met een Chromaluxe houten fotopaneel vereeuwig je jouw foto op een unieke manier. Het paneel heeft een witte glossy coating die zorgt voor een superscherpe afdruk. De fotopanelen zijn netjes afgewerkt en hebben zwarte zijkanten wat zorgt voor een chique uitstraling.

Houten fotopaneel

Foto op plexiglas

Plexiglas geeft een supermoderne en eigentijdse look aan de foto. Een foto op plexiglas ziet er haarscherp uit en heeft een prachtig diepte-effect. Plexiglas, ook wel bekend als acrylaat, ziet er uit als echt glas en geeft de kleuren een intense helderheid.

Foto op plexiglas

Foto op forex

Met een foto op forex laat je jouw speciale foto helemaal tot zijn recht komen. Dit witte plaatmateriaal geeft een strakke en trendy uitstraling. Door de hagelwitte, gladde toplaag komt je foto haarscherp over. Het materiaal is superlicht, maar erg stevig en watervast zodat je hem zelfs buiten kunt ophangen.

Foto op forex

 

Of je op zoek bent naar een foto op canvas, forex of aluminium, voor een modern of een klassiek interieur, voor jezelf of als cadeau voor een ander. Bij ons vind je voor ieder wat wils! Ga snel aan de slag, wees creatief en laat je muur stralen!