Buiten is het koud en donker, maar binnen brandt de kachel, knipperen de lichtjes in de boom en schallen de kerstliedjes door de speakers. Kortom: het is bijna Kerst! Ben jij nog niet helemaal in de stemming of kan het wat jou betreft nooit kerstig genoeg zijn? Haal dan met deze knusse kerstdecoratie top 5 de ultieme kerstsfeer in huis.

1. Kerstballen

Kerst kan natuurlijk pas echt beginnen als er een prachtig versierde kerstboom staat. En met deze unieke kerstballen voorzien van jouw eigen foto, logo en/of tekst maak jij van jouw exemplaar helemaal een blikvanger in huis! Wat dacht je bijvoorbeeld van kerstballen met het hele gezin erop? Zo wordt je kerstboom een echte familieboom!

Kerstballen

2. Kersthangers

Liever iets anders dan ballen in je boom? Met deze bijzondere kersthangers met jouw persoonlijke ontwerp erop geef jij je kerstboom een unieke look dit jaar. Een absoluut origineel stukje kerstdecoratie voor jezelf of iemand anders.

Kersthangers

3. Kerstkaarsen

Steek een kaarsje aan en je tovert zelfs de meest kille ruimte linea recta om in een knusse kerstkamer. Ga op zoek naar een mooi plaatje van een winterlandschap of de kerstman en je creëert makkelijk en snel een heuse kerstkaars. Ook leuk om te laten bedrukken met bijvoorbeeld een familiefoto van vorig jaar Kerst!

Kaarsen

4. Kerstmuts

Eigenlijk zie je er niet uit met zo’n ding op je hoofd, maar toch kan ‘ie op een beetje kerstfeest niet ontbreken. En als je er dan toch één op moet, dan is een kerstmuts met je eigen naam en/of foto erop wel zo leuk. Hiermee ben je in ieder geval goed voorbereid op de winterse kou tijdens Kerstmis.

Kerstmuts

5. Kerstmok

Wat een heerlijk vooruitzicht: uren onder de kerstboom met de ene warme kop chocomel of glühwein na de andere. Met een mok met een persoonlijke afbeelding maak je het kersttafereeltje nog eens extra knus. Nog leuker is dat natuurlijk met een magic mok, waarop je foto pas tevoorschijnkomt als je er hete drank inschenkt.

Mok

Ruik je inmiddels de dennennaalden al en hoor je de kerstbelletjes rinkelen? Dat is dus het effect van onze knusse kerstdecoratie. Haal een of meerdere kerstcadeaus uit onze top 5 in huis en het wordt gegarandeerd een gezellig kerstfeest! Benieuwd naar al onze kerstcadeaus? Snuffel hier lekker verder.