Zoals je waarschijnlijk al wel gehoord hebt zijn de nieuwe Samsung Galaxy S6 en Samsung Galaxy S6 Edge op de markt gebracht. De reacties op deze smartphones zijn in de meeste gevallen heel positief! Velen beweren zelfs dat dit dé beste smartphone van dit moment is! Ben jij de trotse eigenaar van deze geweldige smartphone? Dan is het natuurlijk van groot belang dat deze goed beschermd is. Daarom is de aankoop van een telefoonhoesje aan te raden.

Voor de bescherming van je nieuwe telefoon kun je kiezen uit verschillende soorten telefoonhoesjes. Jammer genoeg zijn deze alleen vaak weinig uniek. Vind je het ook zo zonde dat het mooie ontwerp van je Samsung Galaxy S6 grotendeels verloren gaat door de saaie telefoonhoesjes die je er omheen doet om ‘m te beschermen? Daar hebben wij de perfecte oplossing voor! Schaf jezelf een speciaal en gepersonaliseerd telefoonhoesje aan waarmee je kan showen bij je vrienden en familie!

Een telefoonhoesje ontwerpen hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn. In een handomdraai maak je heel eenvoudig het leukste hoesje voor de Samsung Galaxy S6. Uit jouw creativiteit in het ontwerp van je telefoonhoesje. In dit blog helpen we je alvast aan wat inspiratie, zodat je zelf aan de slag kan met het ontwerpen van jouw persoonlijke Samsung Galaxy S6 hoesje.

  1. Foto

Met jouw favoriete foto op je Samsung Galaxy S6 hoesje word je keer op keer herinnerd aan die bijzondere persoon of dat leuke moment. Beleef je zomervakantie keer op keer of smelt weg bij de terugblik naar je trouwdag. Zo wordt jouw Samsung Galaxy S6 hoesje meer dan alleen een manier om je smartphone te beschermen: het wordt een dagelijkse herinnering aan een onvergetelijke gebeurtenis.


big-01

  1. Logo

Bij iedere keer dat je je smartphone gebruikt zien je vrienden, familie of contacten je gepersonaliseerde telefoonhoesje. Het is dan ook een unieke en leuke manier om je Galaxy S6 als reclamebord te gebruiken. Hoe leuk is het om bijvoorbeeld het logo van je bedrijf, sportclub, school of muziekgroep op je telefoonhoesje te hebben? Dit is ook leuk om cadeau te doen aan bijvoorbeeld zakenrelaties en klanten.

gsm met logo

  1. Tekst

Heb je liever een leuke tekst op je smartphone? Ook dit is perfect mogelijk bij YourSurprise! Je kunt de afbeelding achterwege laten en alleen een leuke tekst op je Samsung Galaxy S6 hoesje zetten. Motiveer jezelf door je lievelingscitaat of je favoriete quote op je hoesje te laten drukken. Met zo’n uniek Samsung Galaxy S6 hoesje breng jij de boodschap zeker weten over.

gsm met tekst

  1. Collage

Tegenwoordig maak je met je smartphone heel eenvoudig de mooiste foto’s. Het kan dan zijn dat je het moeilijk vind om daaruit één foto te kiezen. Dat is geen probleem! Maak zelf een collage en laat deze op je telefoonhoesje bedrukken. Handig als je op vakantie bent geweest met al je hoogtepunten op je hoesje om iedereen te showen. Of heb je een grote vriendengroep die je altijd bij je hebben wilt? Dan is een collage de perfecte oplossing voor jouw gepersonaliseerd telefoonhoesje!

gsm met collage

  1. Kunst

Ben jij een echte kunstliefhebber? Laat dan je favoriete kunstwerk op je Samsung Galaxy S6 hoesje printen. Ga op zoek naar een afbeelding van jouw meesterwerk, bijvoorbeeld op de website van het Rijksmuseum en upload deze in de editor. Met zo’n unieke print wordt je Samsung Galaxy S6 hoesje een ware kunstvorm.

gsm met kunst

  1. Design

Vind je het niet zo leuk als enkel je foto of tekst op het hoesje gedrukt staat? Dan hebben we ook daar de oplossing voor. In de editor heb je een ruime keuze uit designontwerpen waar je alleen nog jouw foto of tekst in hoeft te zetten. Je kiest een design uit en plaatst er je naam of tekst op in de gewenste kleur en lettertype en je telefoonhoes is klaar. Zo heb je in een paar simpele stappen het mooiste Samsung Galaxy S6 hoesje ontworpen!

gsm met design

Hopelijk hebben deze tips je op weg geholpen bij het creëren van jouw persoonlijke Samsung Galaxy S6 hoesje! Heb je een ander model telefoon? Ook dan niet getreurd want we hebben niet alleen hoesjes voor de Samsung Galaxy S6, maar voor vele andere modellen. Neem een kijkje op onze website en ga meteen aan de slag met je gepersonaliseerde telefoonhoes!