Als iemand 65 jaar wordt, dan vraag dat natuurlijk om een bijzonder cadeau. Van oudsher is dit namelijk het moment waarop mensen stoppen met werken en gaan genieten van hun welverdiende pensioen. Hoewel veel mensen tegenwoordig langer doorwerken, wordt het bereiken van deze leeftijd toch vaak gezien als een mijlpaal. Het moment dat iemand 65 wordt, kun je dus eigenlijk sowieso niet ongemerkt voorbij laten gaan. En dus zal je op zoek moeten naar een bijzonder cadeau 65 jaar.

In dit blog helpen we je een beetje op weg bij de zoektocht naar jouw ideale 65 jaar cadeau. Daarbij hebben we een verdeling gemaakt in cadeaus voor mensen die met pensioen gaan en mensen die gewoon die bijzondere leeftijd bereiken. Want dat zijn verschillende situaties die ook vragen om een ander soort 65 jaar kado. Ook geven we je wat personalisatietips die extra toepasselijk zijn als iemand 65 jaar wordt. Zo moet het vast lukken om met een onvergetelijk 65 jaar cadeau op de proppen te komen.

Cadeau 65 jaar tips

Geschiedenis van de dag

Als je iemand die 65 jaar wordt een origineel cadeau wilt geven, dan is het natuurlijk leuk als zijn of haar geboortedag centraal staat. In dit unieke document worden alle belangrijke historische gebeurtenissen opgesomd die hebben plaatsgevonden op de geboortedag van de jarige. De sfeervolle print wordt geleverd in een luxe lijst. Met de naam van de jarige en zijn of haar geboortedatum erop is dit een echt persoonlijk 65 jaar kado!

Geschiedenis van de dag

Wanddecoratie

Tegen de tijd dat iemand 65 jaar wordt, zijn er natuurlijk al stapels en stapels bijzondere foto’s van de jarige beschikbaar. Dan is het superleuk om een aantal daarvan te verzamelen, die waar nodig te digitaliseren, en zo een mooie collage te maken van de jarige door de jaren heen. Het eindresultaat kun je verwerken op een mooie wanddecoratie naar keuze, zoals bijvoorbeeld een canvas, een foto op houten planken of een poster. Zo geef je een echte blikvanger als 65 jaar cadeau!

Foto op houten planken

Poster

Belevenis

Iedereen heeft wel een lijstje van dingen die hij of zij altijd nog een keer zou willen doen. Een keer in een Hummer rijden, paragliden of zelf leren vliegen. Waarom dan niet de daad bij het woord voegen als je 65 wordt? Omdat die leeftijd voor veel mensen een echte mijlpaal is, is dit een uitgelezen moment om die langgekoesterde wens in vervulling te laten gaan. Door een belevenis cadeau te geven bezorg jij iemand de dag van zijn of haar leven!

Belevenis

 

Pensioen cadeau tips

Taart

Gaat er in het bedrijf iemand met pensioen? Of wil je een belangrijke relatie of klant verrassen met een persoonlijk pensioen cadeau? Dan is het leuk om een door jou ontworpen taart te laten bezorgen. Je kunt kiezen uit taarten in allerlei soorten en maten en die voorzien van je eigen foto en tekst. Ook is het natuurlijk mogelijk om een bedrijfslogo te gebruiken in je ontwerp. Het eindresultaat wordt met volledig eetbare inkt op marsepein afgedrukt en op de taart aangebracht. Zo geef jij een pensioen kado dat bijna te mooi is om op te eten!

Taart met foto

Verkeersbord

Op zoek naar een ludieke manier om de werkplek van je collega die 65 jaar wordt te versieren? Maak dan bijvoorbeeld een grappig persoonlijk verkeersbord met de naam en leeftijd van de jarige erop, zodat niemand zal ontgaan voor wie het een speciale dag is. Overigens vind je bij YourSurprise nog veel meer persoonlijke feestcadeaus, zoals ballonnen en spandoeken, om het een onvergetelijke afscheidsdag voor de bijna gepensioneerde te maken.

Verkeersbordlarge-06Wandtegel

Wil je een werknemer of collega graag een blijvende herinnering aan het bedrijf meegeven? Dan is een wandtegel een mooi symbolisch pensioenkado. Je kunt de tegel voorzien van een persoonlijke foto, logo en/of of toepasselijke tekst. Kies er eventueel nog een mooi design bij en je zorgt voor een absoluut pronkstuk voor aan de wand. Zo zal de gepensioneerd altijd met een glimlach terug blijven denken aan het bedrijf.

Wandtegel

Hopelijk ben je door dit blog voldoende geïnspireerd geraakt om zelf aan de slag te gaan en een persoonlijk 65 jaar cadeau te creëren. Als je hierover zelf nog leuke ideeën hebt, deel ze met ons in een reactie!