Heb je binnenkort een housewarming? Dan is het natuurlijk wel zo leuk om de nieuwe bewoners te verrassen met een origineel housewarming cadeau. Maar hoe zorg je dan jouw cadeau er echt uitspringt? Door ’t te personaliseren met je eigen foto en tekst. Zo weet je zeker dat jouw housewarming cadeau absoluut uniek en verrassend is!

En dat zo’n persoonlijk housewarming cadeau ook nog eens helemaal niet duur hoeft te zijn, laten we je zien in dit blog. We bieden je een flinke dosis inspiratie met 10 tips voor een origineel housewarming cadeau voor minder dan €25,-:

#1. Bubbels (v.a. €7,95)

#2. Huisnaambord (€24,95)

#3. Deurmat (€24,95)

#4. Sleutelrekje (€22,95)

#5. Klok (v.a. €19,95)

#6. Onderzetters (v.a. €10,95)

#7. Wanddecoratie (v.a. €4,95)

#8. Ovenwanten (v.a. €14,95)

#9. Spreuktegel (v.a. €12,95)

#10. Bloemen (v.a. €14,95)

Lees alle tips op je gemakje door en je vindt vast en zeker het housewarming kado dat perfect bij de bewoners en hun gloednieuwe huis past!

#1 Bubbels

Een housewarming is natuurlijk niet compleet zonder een flesje bubbels. En met een persoonlijk etiket met een foto van de bewoners en een felicitatie erop maak je er een helemaal een feestje van! Je kunt de fles ook cadeau geven in een luxe, houten kist met een persoonlijke opdruk. Met dit bruisende housewarming cadeau zorg je ervoor dat de bewoners op een echt persoonlijke manier een toost kunnen uitbrengen op hun nieuwe huis.

Bubbels

Flesje bubbels met eigen etiket of kist (v.a. €7,95)

#2 Huisnaambord

Als de bewoners hun intrek hebben genomen op het nieuwe adres, dan is het natuurlijk leuk om de hele wereld te laten weten dat ze er wonen. Een huisnaambord is daarom altijd een leuk housewarming cadeau idee. Verwerk een familiefoto, de namen van het gezin en/of het huisnummer in je ontwerp en je creëert een echte blikvanger voor naast de voordeur!

Huisnaambord

Huisnaambord met naam, foto en tekst (€24,95)

3# Deurmat

Zodra je de drempel overstapt, heb je vaak al direct een indruk van een huis. Met een unieke deurmat met foto en tekst zorg jij voor een warm welkom voor de bewoners en al het bezoek dat ze in hun nieuwe huis zullen ontvangen. Bovendien is een deurmat ook nog eens een praktisch housewarming cadeau dat in ieder huis van pas komt.

Deurmat

Deurmat met tekst en foto (€24,95)

4# Sleutelrekje

Zijn de nieuwe bewoners nogal eens iets kwijt? Dan is dit handige sleutelrekje het housewarming kado dat je zoekt! Met je eigen foto en tekst maak je er in een handomdraai een echt persoonlijke verrassing van. En met een van de vele hippe designs zorg je er ook nog eens voor dat het sleutelrekje perfect in ieder interieur past.

Sleutelrekje

Persoonlijk sleutelrekje (€22,95)

5# Klok

Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens. Daarom is een klok een superleuk symbolisch cadeau voor een housewarming. En als je daar dan ook nog eens een foto van de bewoners op kunt laten drukken, wordt het helemaal een persoonlijk pronkstuk voor aan de muur. Zo maak je de bewoners iedere minuut van de dag blij met hun unieke housewarming cadeau!

Klok

Klok met foto (v.a. €19,95)

6# Onderzetters

Wil je niet zo heel veel geld uitgeven aan je housewarming kado, maar wil je wel graag iets origineels geven? Dan is een setje onderzetters met een persoonlijke foto en tekst een goed idee. Hiermee kunnen de bewoners hun tafel een unieke uitstraling geven en tegelijkertijd beschermen tegen krassen en kringen. Handig én leuk!

Onderzetters

Onderzetters met foto (v.a. €10,95)

7# Wanddecoratie

Kunnen de muren in het nieuwe huis naar jouw idee nog wel wat extra’s gebruiken? Geef dan tijdens de housewarming een mooie wanddecoratie cadeau. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt, van een poster met foto op A4-formaat tot een foto op houten planken van bijna een meter breed. Met zoveel keuze in materiaalsoort en afmetingen vind je altijd iets wat perfect bij de smaak van de bewoners past.

Wanddecoratie

Wanddecoratie (v.a. €4,95)

8# Ovenwanten

Op zoek naar een origineel housewarming cadeau idee voor een echte keukenprins of -prinses? Ga dan voor deze leuke set ovenwanten met eigen foto of tekst. En met een van onze hippe designs kroon je de bewoners ook nog eens tot bijvoorbeeld BBQ King of Baking Queen.

Ovenwanten

Ovenwanten met foto en tekst (€14,95)

9# Spreuktegel

Wie is er niet groot geworden met tegeltjeswijsheden? In vroegere tijden waren ze zowat in iedere huiskamer te vinden. Maar ook tegenwoordig is het nog leuk om een grappige quote of bekende uitspraak op een tegel cadeau te geven. Oubollig met een knipoog en gecombineerd met een foto altijd uniek en origineel.

Spreuktegel

Spreuktegel met eigen foto of tekst (v.a. €12,95)

10# Bloemen

Kun je zelf helaas niet bij de housewarming aanwezig zijn? Laat dan een mooi boeket bloemen bij de bewoners thuis bezorgen. De bloemen worden direct vanaf de veiling verstuurd en afgeleverd in een luxe cadeaudoos inclusief mooie vaas en gratis cadeaukaartje. Zo is deze fleurige verrassing helemaal compleet!

Bloemen

Bloemen bezorgen (v.a. €14,95)

Hopelijk heb je na het bekijken van deze 10 tips het housewarming cadeau gevonden dat je zocht. Zit het perfecte idee er voor jou niet tussen? Neem dan eens een kijkje bij al onze housewarming cadeaus.