Het is alweer bijna zover: de scholen gaan weer beginnen. Bij het begin van het nieuwe schooljaar horen natuurlijk ook nieuwe schoolspullen. En het allerleukst is het dan natuurlijk als je die schoolspullen kunt voorzien van een persoonlijk tintje. Met je eigen foto en/of tekst geef jij je schoolspullen makkelijk en snel een unieke look. En dat is niet alleen heel erg leuk, maar ook nog eens hartstikke praktisch. Want zo weet jij zeker dat jouw schoolspullen, of die van je kids, nooit meer kwijtraken.

In dit blog geven we je tips voor de leukste back to school cadeaus in alle categorieën. Want goed voor de dag komen met de leukste schoolspullen is belangrijk voor schoolgaande kinderen in alle leeftijden. Je bent hier aan het juiste adres als je op zoek bent naar:

  • Persoonlijke schoolspullen voor de dagopvang
  • Persoonlijke schoolspullen voor de basisschool
  • Persoonlijke schoolspullen voor de middelbare school
  • Persoonlijke schoolspullen voor studenten

Persoonlijke schoolspullen voor de dagopvang

Ook voor de allerkleinsten is de vakantie bijna voorbij en gaat het gewone leven straks weer beginnen. Gaat jouw dreumes straks regelmatig naar de kinderopvang, een gastouder of opa en oma? Maak de overgang dan makkelijker voor ze door ze hun eigen persoonlijke ‘schoolspullen’ mee te geven! Maar ook als je kleintje gewoon lekker thuisblijft is er vast wel een goede reden te bedenken voor zo’n leuk extraatje.

Knuffel met naam

Een knuffelbeest is voor jouw kleintje vaak een vertrouwd vriendje dat overal mee naartoe wordt genomen. Door er ook nog een persoonlijk tintje aan te geven met een door jouzelf ontworpen T-shirtje met een eigen foto en/of tekst, wordt het helemaal een pronkstuk om mee te blijven knuffelen! Bij YourSurprise vind je persoonlijke knuffels in allerlei soorten en maten. Hier zit het favoriete dier van jouw dreumes vast en zeker bij!

Knuffel met naam

Kindertas met naam, foto en tekst

Hoe trots is jouw kleintje als hij of zij een eigen tas mee mag nemen? Met deze persoonlijke kindertas met een eigen naam en foto erop, wordt op pad gaan helemaal een feestje! Superhandig en leuk voor op het kinderdagverblijf, een familiebezoek of ander soort uitstapje. De kindertas heeft een praktisch trekkoord en klittenbandsluiting, waardoor de kleine hem dus makkelijk zelf kan openen en sluiten.

Kindertas met naam, foto en tekst

Kinderbordje

Het valt niet altijd mee om de kleintjes hun bordjes leeg te laten eten. Maar met een vrolijk kinderbordje met daarop je eigen foto of afbeelding en tekst gaat het vast een stuk makkelijker! De kinderbordjes zijn gemaakt van supersterk gepolijst kunststof waardoor de bordjes breukvast zijn en een leven lang meegaan. Jouw persoonlijke opdruk wordt in HD-resolutie op het bordje gedrukt en is krasvast. Let jij maar eens op hoe snel dat bordje leeg is!
Kinderbordje
Persoonlijke schoolspullen voor de basisschool
Een goed begin van het nieuwe schooljaar is het halve werk. Of je nu voor het eerst naar school moet of een klas hoger gaat, zo’n eerste schooldag is altijd ongelooflijk spannend. Je wilt als kind namelijk wel een beetje indruk maken op je klasgenoten. Met deze persoonlijke schoolspullen wordt het vast en zeker een een vliegende start!
Gymtas met naam en foto
Op de basisschool gaat er natuurlijk regelmatig gegymd worden. Zo’n gave gymtas met naam en foto komt dan ook zeker van pas! De gymtas is natuurlijk niet alleen handig voor op school, maar ook voor zwemles, de sportvereniging of een schoolreisje. Waar de gymtas ook mee naartoe wordt genomen, hij is overal gelijk te herkennen door de persoonlijke opdruk!
Gymtas met naam en foto

Broodtrommel

Misschien moet jouw (klein)zoon of -dochter ook zo nu en dan overblijven nu hij of zij naar de basisschool gaat. Met een persoonlijke broodtrommel met naam en foto wordt iedere lunch vanzelf een feestje! Met de vele designs waaruit je kunt kiezen bepaal je zelf of de broodtrommel lief of juist stoer moet zijn. De broodtrommel is gemaakt van stevig plastic en voorzien van een handige kliksluiting.

broodtrommel met naam, foto of tekst

Tekenset

Voor de creatieve kids is een tekenset onmisbaar op de eerste schooldag. Maak er een unieke verzameling schoolspullen van met een eigen naam en foto op de voorkant! De tekenset is gevuld met (kleur)potloden, viltstiften, pennen, een linialenset, een puntenslijper en een gum. Met deze persoonlijke tekenset heb je alles bij de hand voor een schooljaar vol creativiteit!

tekenset bedrukken met naam en foto

Persoonlijke schoolspullen voor de middelbare school

Telefoonhoesje ontwerpen

Wanneer je naar de middelbare school gaat, is dit vaak ook het moment waarop je voor het eerst een mobiele telefoon krijgt. Om die zo goed mogelijk te beschermen tegen krassen en stoten is een telefoonhoesje onmisbaar. Maar dan is het natuurlijk wel zo leuk als dat een uniek telefoonhoesje is. Een telefoonhoesje ontwerpen met je eigen foto en tekst kan voor vrijwel alle gangbare modellen smartphones.

telefoonhoesje ontwerpen

Agenda maken

Voor het eerst huiswerk krijgen is even schrikken. Maar het wordt een stuk minder vervelend als je het allemaal kunt noteren in een door jouzelf ontworpen agenda. Je kunt online makkelijk en snel zelf een agenda maken en de omslag voorzien van je eigen foto en tekst. Je bepaalt zelf de start- en einddatum, dus je kunt hem als schoolagenda of als jaaragenda gebruiken.

agenda maken

Etui

Als je nieuwe schoolspullen gaat inslaan, kan een etui natuurlijk niet ontbreken. Iedere les komt ‘ie weer op tafel, dus is het wel zo leuk als ‘ie er ook een beetje gezellig uitziet. Met je eigen foto en tekst zorg jij ervoor dat dit etui er precies zo uit komt te zien als jij wil. Gebruik bijvoorbeeld een foto van je favoriete acteur, zanger of voetballer voor je ontwerp en je kan niet wachten tot je ‘m weer uit je tas mag toveren!

etui met naam en foto

Persoonlijke schoolspullen voor studenten

Ook als je al aan het studeren bent, moet je natuurlijk regelmatig nieuwe schoolspullen kopen. Vaak is dit ook het moment dat je op kamers gaat. Om ervoor te zorgen dat jouw schoolspullen niet op de kamer van een hebberige huisgenoot terechtkomen, is het wel zo handig als ze duidelijk herkenbaar zijn. En hoe leuk is het dan om dat te doen met je eigen foto of tekst in een gaaf design?

Tablet hoesjes ontwerpen

Waarschijnlijk werk je op school regelmatig met je tablet, dus vervoer je ‘m ook vaak in je tas. Dan loop je natuurlijk wel het risico op beschadigingen. Door zelf een tablethoesje te ontwerpen zorg jij ervoor dat je tablet goed beschermd is en zorg je er tegelijkertijd voor dat ‘ie lekker opvalt. Laat er een grappige of mooie foto op drukken, of ga voor een bekende uitspraak of quote.

tablet hoesjes ontwerpen

Laptop sleeve bedrukken met naam en foto

Hetzelfde verhaal geldt natuurlijk eigenlijk ook voor je laptop. Die wordt waarschijnlijk ook van hot naar her gesleept. Een beschermende laptop sleeve is dan zeker geen overbodige luxe. Deze praktische laptop sleeve van neopreen beschermt jouw laptop niet alleen tegen krassen en stoten, maar wordt ook nog eens dubbelzijdig bedrukt met je eigen ontwerp.

laptop sleeve bedrukken met naam en foto

Pen met naam graveren

Maak jij tijdens de colleges nog altijd het liefst aantekeningen met de hand? Dan is deze pen met naam of tekst misschien wel wat er nog ontbreekt tussen je schoolspullen. Met zo’n persoonlijke gravure erop laten je medestudenten het wel uit hun hoofd om je pen in te pikken! De pen met gravure is trouwens ook heel leuk om cadeau te geven als iemand zijn diploma behaald heeft of een ander belangrijk document gaat tekenen.

Pen met naam graveren

Zelf je schoolspullen ontwerpen

Hopelijk ben je door dit blog geïnspireerd geraakt om zelf je schoolspullen te gaan ontwerpen of om iemand anders te verrassen met een uniek back-to-school cadeau. Door je schoolspullen te voorzien van een persoonlijk ontwerp met je eigen foto en/of tekst, begin jij vast vol goede moed aan het nieuwe schooljaar. Heel veel succes!