Zaterdag 14 februari is het zover: de dag van de geliefden. Ieder jaar verrassen we onze geliefde met Valentijnsdag. Met lieve cadeautjes, een romantisch uitje of een mooi valentijnsgedicht. Om elk jaar opnieuw weer iets leuks te verzinnen, hebben wij speciaal voor Valentijnsdag een groot assortiment Valentijnscadeautjes. Van chocolade en lekkere dranken tot sieraden en knuffels. Of je op zoek bent naar een cadeau voor hem of een cadeau voor haar er zit voor Valentijn zeker een cadeau tussen waarmee je een hart verovert!

Dit jaar valt Valentijnsdag op zondag en doet YourSurprise iets extra’s voor haar klanten! Onze productieafdeling werken de dagen rond Valentijnsdag extra hard om alle Valentijnscadeautjes nog voor Valentijnsdag te bezorgen bij je geliefde. Dit betekent dat wij tot op het laatste moment nog cadeautjes kunnen maken voor jouw valentijn.

Je kunt namelijk je Valentijns cadeau tot en met zaterdag 13 februari bestellen en dan heb jij het nog gewoon op Valentijnsdag geleverd. Superleuk als je jouw geliefde die dag niet kunt zien. Op deze manier kun je hem of haar alsnog verrassen. Ook extra handig voor iedereen die het, wellicht door de carnaval, even ontgaan is dat het zondag Valentijnsdag is! Maar ook als je jouw stille aanbidder anoniem wilt verrassen.

Laat bijvoorbeeld een heerlijke verrassing op Valentijn bezorgen zoals een chocolade hart met foto en tekst. Liefde gaat immers door de maag en als je geluk hebt bewaart je geliefde nog een stukje voor jou. Maar ook een chocolade love letter is om van te smullen! In zijn of haar favoriete chocolade smaak en voorletter maak je een goede indruk. Laat een foto van jullie samen op het chocolade hartje, dat op de letter zit, drukken. Met zo’n lekkere en liefdevolle verrassing schiet jij zeker raak op Valentijnsdag.

Chocolade hart               Chocolade Love Letter

Een Valentijnscadeau laten bezorgen is superleuk op de dag zelf. Zo geef je een echte verrassing. Zeker als je zelf naar je liefje toegaat en niets bij je hebt. Het lijkt dan alsof je er niet aan gedacht hebt, maar als de post dan aanbelt is de verrassing des te groter!

Een Valentijnscadeau laten bezorgen is ook leuk bij je beste vriendin of je moeder. Op Valentijnsdag wil je toch het liefst bij je grootste liefde zijn, maar je hebt natuurlijk nog veel meer mensen om je heen die je dicht aan het hart liggen. Laat daarom een cadeau bezorgen op Valentijn. Zo kun jij lekker bij je vriend of vriendin zijn en tegelijkertijd nog iemand verrassen met een lief cadeau op deze speciale dag!

Door het gratis cadeaukaartje dat je bij jouw cadeau kunt toevoegen weet iedereen dat het lieve Valentijnscadeau van jou vandaan komt. Heb je liever dat ze niet weten dat het cadeau van jou komt en wil je ze in het gewisse laten? Dan is het uiteraard ook mogelijk om het cadeau anoniem te laten bezorgen. Als ze je dan later bellen en vertellen over hun mysterieuze Valentijnscadeautje weet jij wel beter!

In ons grote assortiment Valentijnscadeaus voor hem en voor haar creëer jij makkelijk en snel een romantisch Valentijnscadeau dat speciaal voor jouw geliefde gemaakt is. Wat dacht je van een superromantisch liefdesslot? Gooi samen de sleutel weg en jullie liefde is voor eeuwig bezegeld. Of een superhandige mok met een lief design en een naam erop. Zo maak je van elk bakje koffie of thee een romantisch momentje.

Kom je er niet uit, maar wil je wel een echt leuk cadeau geven? Dan is een cadeaubon de oplossing! Met een liefdesdesign op het blikje en jouw persoonlijk bericht op het cadeaukaartje geef je toch een heel origineel cadeau dat hij of zij zelf kan uitzoeken. En laat je het cadeau op Valentijnsdag bezorgen dan kan ze niet anders dan jou zoenen!

Hoe werkt het? 
Kies in stap 2 van de winkelmand bij afleverdatum de optie ‘Levering op Valentijnsdag – zondag 14 februari’. De verzendkosten bedragen dan slechts € 9,95.