We doen weer mee! Help jij ons winnen?

In 2009 en 2013 namen we de Award al mee naar huis en in 2014 besloten we de grens over te gaan en hebben we zelfs de Cross Border Award gewonnen. Maar omdat we Nederland toch heel erg belangrijk vinden willen we dit jaar weer dolgraag de Thuiswinkel Awards winnen. We doen mee met de Thuiswinkel Awards in de categorie: Speelgoed & Cadeaus.

Om te winnen hebben we jullie beoordeling hard nodig. Het enige wat we van jou vragen is een korte vragenlijst invullen. De vragenlijst neemt hooguit 5 minuten tijd in beslag. Met die paar minuten heb je ons weer een stapje dichterbij de Award geholpen…

Jouw beoordeling is dus onmisbaar! Je beoordeling geven kan nog tot en met 28 februari, we rekenen op je!

Stembutton

Bedankt voor het stemmen en uiteraard hoor je het van ons als we hebben gewonnen!

P.S. Heb je nog meer vrienden of familie die YourSurprise fan zijn? Die mogen natuurlijk ook stemmen!