De maand januari is weer bijna te einde, de winkels beginnen weer roze en rood te kleuren en internet staat weer vol romantische gedichten. Het is weer bijna Valentijnsdag! Wij van YourSurprise houden ervan. Meisjes die vol verwachting uren bij de brievenbus zitten te wachten op die ene valentijnskaart, vriendjes die zich ontzettend uitsloven om hun meisje op spectaculaire wijze te verrassen. Liefde is het mooiste wat er is! Daarom hebben we in dit blog de meest romantische Valentijncadeaus voor haar en de meest unieke Valentijnscadeaus voor hem op een rijtje gezet, zodat jij je liefje met Valentijnsdag op originele wijze kan verrassen.

Valentijnscadeau voor haar

Op Valentijnsdag is het aan jullie heren om de hooggespannen verwachtingen in te lossen en aan je meisje te laten zien hoeveel je van haar houdt. Vrouwen verwachten vaak veel en zijn niet zo heel snel tevreden, maar met een persoonlijk Valentijnscadeau, waar jij echt tijd en energie in hebt gestoken, zal zij zeker onder de indruk zijn. Met deze Valentijncadeaus zal jij als cupido zeker raak schieten!

Valentijnscadeau-voor-haar

 Het nummer 1 Valentijnscadeau voor haar!

Laat een mooie bos bloemen bezorgen. Met een schitterende bos bloemen maak je tenslotte iedere vrouw blij! Speciaal voor Valentijn is het prachtige Valentijnsboeket te bestellen, die uit roze en rode bloemen bestaat en waar de romantiek van af spat. Laat de bloemen bezorgen bij haar thuis of op Valentijnsdag zelf als extra verrassing en je weet zeker dat de eerste punten voor deze Valentijnsdag zijn gescoord!

 

Altijd goed: Chocolade

Of het nu prille liefde is of jullie al jaren samen zijn, als je haar hart echt wilt veroveren verras je haar met een overheerlijk chocolade cadeau! Vrouwen en chocolade zijn namelijk een combinatie, die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. En uit onze cijfers blijkt dat chocolade nog altijd één van de meest populaire Valentijncadeaus is. Met chocolade zit je dus altijd goed! Maar het is natuurlijk wel extra leuk en origineel om een chocolade cadeau te geven dat echt persoonlijk is. Ontwerp daarom zelf een chocolade cadeau. Maak met je mooiste foto en de liefste tekst een uniek chocolade hart, een heerlijke chocolade valentijnskaart of verwoord jouw liefdeswoorden op een originele manier met een chocoladetelegram.

Chocolade hart

Valentijnscadeau voor hem

Liefdesballonnen, schattige knuffelberen en zoete chocolade hartjes zijn een schot in de roos als Valentijnscadeau bij vrouwen. Maar of je de doorsnee man hier nou echt een plezier mee gaat doen, is een tweede. Daarom hebben we voor onze mannelijke hartendiefjes ook wat mannelijke Valentijnscadeaus geselecteerd.

Valentijnscadeau-voor-hem

Persoonlijk liefdesdrankje

Vrouwen houden van chocolade, mannen van drank. Hem verrassen met een heerlijk drank cadeau is dan ook een schot in de roos. Verras hem bijvoorbeeld met persoonlijk bierpakket gevuld met allemaal lekkere biertjes of laat een kist voor een fles port bedrukken met een prachtige foto van jullie samen.

Bierpakket

Love is in the air

De mannen van tegenwoordig zijn ware metromannen en vinden het een must om zich goed te verzorgen. Met een heerlijk ruikende beautybox maak je hem dan ook vast en zeker blij. En niet alleen heeft je liefje hier wat aan, ook jij wordt vast en zeker heel erg blij van als hij zo lekker gaat ruiken.

Beautypakket

Valentijnscadeau voor hem en haar

Er zijn natuurlijk ook tal van leuke cadeaus waar jullie samen als stel plezier van kunnen hebben. Op die manier delen jullie samen een cadeau en zijn jullie echt verbonden met elkaar.

Valentijnscadeau

Nooit meer alleen

Wil je dat jouw liefje altijd een foto van jou of jullie bij zich draagt? Laat dan een mooie foto van jullie samen bedrukken op bijvoorbeeld op een telefoonhoesje, een sleutelhanger of sieraad. Een uniek cadeau, bestemd voor jullie samen!

Telefoonhoesje ontwerpen   Sleutelhanger   Sieraad graveren

De liefde spat ervan af!

Maak van jullie liefde één groot geheel! Kies een mooie foto van jullie samen; hand in hand, kussend of kies een romantische vorm. Deel de foto door twee en laat beiden afdrukken op bijvoorbeeld: canvas, aluminium of hout en hang ze naast elkaar op. Zo vormt dit cadeau één geheel, net als jullie twee!

Foto op aluminiumFoto op hout

Een werkplek vol liefde

Kunnen jullie eigenlijk geen minuut zonder elkaar? Laat jullie favoriete foto dan afdrukken op een mok of muismat. Met zo’n Valentijnscadeau kan je geliefde ook op zijn of haar werk genieten van jullie ultieme liefde en de romantische herinnering van de foto. En deze cadeaus zijn ook nog eens erg praktisch!

Liefdesmok     large-07

Voor altijd samen

Een liefdeslotje is wereldwijd het symbool voor never-ending-love. Bezegel jullie liefde voor altijd en laat een liefdesslotje graveren met jullie namen. Ga er op Valentijnsdag samen op uit en hang het liefdesslotje op een voor jullie bijzondere plek. Met dit unieke cadeau zijn jullie voor altijd een setje!


Liefdesslot               large-04

Met deze persoonlijke Valentijnscadeaus weet je zeker dat Valentijnsdag dit jaar geslaagd zal zijn en je het hart van je Valentijn veroverd!