Pasen

Pasen komt er weer aan! En dat betekent dat het lentegevoel toch echt weer begint. Het zonnetje begint zacht te schijnen, de narcissen komen mooi uit de grond en overal heb je de gezellige pastelkleurtjes om je heen. Pasen is bij mij twee dagen vol gezelligheid met familie en vrienden. Even een lekker lang weekend vrij, waarin je samen geniet van het lekkere eten en van elkaar. Hoe leuk is het om deze dagen dan nog gezelliger te maken met de leukste paascadeautjes?

Paaschocolade

Bij Pasen gaan de kinderen allemaal fanatiek op zoek naar de lekkerste paaseieren die zijn verstopt in de tuin of in huis. Maar geef toe, stiekem vinden we het allemaal nog heel leuk om een eitje te vinden en op te smikkelen. Het grote doel is natuurlijk om het meest bijzondere, lekkerste en vooral grootste gouden chocolade-ei te vinden. Maak het chocolade ei dit jaar daarom nog specialer door de paaschocolade te personaliseren met jullie mooiste familie foto of een leuke tekst. Hierdoor wordt het zoeken naar het grote gouden ei nog spannender voor groot en klein! Of kies voor een heerlijke chocolade paashaas met foto en tekst.

Chocolade paashaas met fotoChocolade paas-ei met foto

Paascadeau

Vaak worden er met Pasen ook de leukste cadeaus gegeven. Chocolade is een veel voorkomend geschenk met Pasen. Verpak jouw chocolade-paaseitjes dit jaar op een leuke manier in een snoepblik met persoonlijke wikkel van YourSurprise. De paaseitjes met heerlijke luxe praline vulling zullen nog lekkerder smaken in dit vrolijke snoepblik met eigen foto of tekst. Een leuk paascadeautje voor iemand of om lekker voor jezelf te houden en de paassferen in huis te halen.

Snoepblik met foto

Met Pasen draait het bij veel mensen om het gezellig samen zijn en lekker te eten. Wil jij iemand op deze dagen verrassen met een persoonlijk paascadeau? Help dan met het aankleden van de tafel of ga samen koken. Om het paasontbijt, -brunch of -diner er nog leuker uit te laten zien, heb ik hier de leukste paascadeautjes voor je op een rijtje gezet.

 

De voorbereiding

Allereerst moet het eten natuurlijk klaar gemaakt worden. Hier zit soms nog best wat werk in. Verras diegene daarom met de leukste snijplank om het eten op voor te bereiden. Of wat dacht je van gepersonaliseerde ovenwanten om de heerlijk ruikende croissants uit de oven te halen. De paascadeautjes kun je helemaal aanpassen naar eigen ontwerp en voorzien van een persoonlijke boodschap op het gratis cadeaukaartje om de verrassing compleet te maken.

Snijplank met foto en tekstOvenwanten met foto en tekst

Het paasontbijt

Wat ik me kan herinneren van Pasen als kind, is dat wanneer ik beneden kwam, ik de geur van de versgebakken broodjes en croissants al kon ruiken. Mijn moeder had de tafel altijd vol gezet met allerlei lekker eten en dit aangekleed met de leukste versiering. Met Pasen willen we natuurlijk dat het eten op een mooie manier wordt aangekleed op tafel. Een leuke manier hiervoor zijn placemats, mokken, bordjes of een mooi dienblad om het eten op te serveren.  Waarom deze aankleding niet nog mooier maken door er je eigen foto of tekst aan toe te voegen? Hoe leuk is het als de (klein)kinderen kunnen eten of drinken uit hun bord of mok met eigen foto. Of plaats op het dienblad een mooie foto van jullie als gezin.

Placemats met foto en tekstMok met foto en tekstDienblad met foto en tekst

Het paasdiner

Ook met het paasdiner wil je natuurlijk indruk maken. Kleed de tafel daarom aan met de mooiste wijnglazen gegraveerd. Deze wijnglazen kun je personaliseren met eigen naam of tekst. Deze wijnglazen zijn ook een mooi geschenk om te geven als bedankje. De wijnglazen kun je combineren met een heerlijke fles wijn of champagne. Dit cadeaupakket wordt geleverd in een luxe houten kist en zwarte inlay. Voeg hier nog een persoonlijk cadeaukaartje aan toe en jouw paascadeau is in een handomdraai compleet!

Glazen graverenWijnpakket gepersonaliseerd

How to: personaliseren

Alle paascadeautjes van YourSurprise zijn te personaliseren met eigen foto en/of tekst. Hierdoor maak jij je cadeau echt origineel en uniek. In onze handige foto-editor kun je een van de vele designs uitkiezen voor op jouw paascadeau en hieraan je eigen ontwerp, logo, foto of tekst aan toevoegen. Speciaal voor Pasen hebben we de leukste paasdesigns ontworpen voor op de mooiste paascadeautjes. De paascadeautjes worden geleverd in een mooie cadeauverpakking met een gratis cadeaukaartje waar jij nog eens een persoonlijke boodschap op kunt plaatsen. Wie ga jij verrassen met jouw persoonlijk paascadeau?!

 

Met deze paascadeautjes hopen wij je weer wat meer geïnspireerd te hebben. Wij zijn er van overtuigd dat je met deze cadeaus gegarandeerd gezellige en speciale dagen met familie en vrienden hebt. Ga er dus lekker op uit en geniet van elkaar en het heerlijke lentegevoel. Wij van YourSurprise wensen je in ieder geval een heel vrolijk Pasen toe!

 

Ben je benieuwd geworden naar al de (paas)cadeautjes van YourSurprise? Kijk dan snel op onze Paas pagina!