Paaschocolade

Zonder chocolade, geen paasfeest! Want heerlijke chocolade hoort nu eenmaal bij Pasen. Zodra het lente zonnetje doorbreekt en de gezellige paasdagen er weer aankomen is het weer tijd voor paaseieren, chocolade paashazen of andere heerlijke paaschocolade. In dit blog hebben wij de leukste paaschocolade cadeaus voor je op een rijtje gezet.

 

Chocolade paaseieren

Paaseieren eten met Pasen is ontzettend lekker, maar waarom eten we nu eigenlijk paaseieren met Pasen? Dit komt omdat in de voorchristelijke tijd eieren het symbool waren van een nieuw leven en dus de lente.

 

Paaseieren zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren, maar als je op zoek bent naar een écht uniek chocolade paasei, laat dan een overheerlijk chocolade paasei personaliseren met je eigen foto, logo of tekst. Naar dit bijzondere paasei wil iedereen fanatiek op zoek gaan!

 

Natuurlijk is het met Pasen erg leuk om iedereen te verrassen met een uniek paasgeschenk. Om iedereen te verrassen kun je een persoonlijk snoepblik vullen met heerlijke paaseieren. De paaseitjes hebben een luxe praline vulling, waar iedereen van zal watertanden. Je zorgt voor een uniek eindresultaat door de wikkel te voorzien van je eigen foto of tekst. Zo bezorg jij de echte zoetekauw gegarandeerd een vrolijk Pasen!

big-01big-01

Chocolade paashaas

Wat is Pasen zonder paashaas? De paashaas is één van de symbolen voor Pasen. Met Pasen verstopt de paashaas chocolade eieren die de kinderen mogen zoeken. Dit gebruik is afkomstig uit de negentiende eeuw en anno 2016 worden kinderen nog steeds erg blij als de paashaas eieren heeft verstopt in de tuin. Maak het paasfeest compleet met een overheerlijke paashaas van chocolade. Laat de chocolade paashaas bedrukken met met je eigen foto en tekst waardoor dit lekkere paascadeau nog unieker wordt.

 

Maar de paashaas kan met Pasen natuurlijk meer leuks brengen dan alleen chocolade eieren en een chocolade paashaas. Wat dacht bijvoorbeeld van lekkere paaschocolade lolly’s of een smakelijke paaschocolade kaart. Al deze paaschocolade cadeaus kan je zelf voorzien van een leuke foto en je eigen tekst. Zo creëer je een paasgeschenk wat niet alleen lekker smaakt, maar er ook nog eens heel leuk uitziet!

Chocolade Lollie   Chocolade paashaasChocolade kaart

 

Milka Pasen chocobox

Ben je met Pasen bij iemand uitgenodigd en ben je nog op zoek naar een leuk paascadeautje waarmee je de gastheer en gastvrouw wil verrassen? Dan is de unieke Milka Pasen chocobox precies wat je zoekt. Deze speciale Pasen Milka chocobox is gevuld met heerlijke chocoladebloemetjes. De pralines zijn gevuld met een zachte hazelnoot-nougat créme vulling, waarvan het water je in de mond zal gaan staan. Zo’n smakelijk cadeau zorgt gegarandeerd voor fijne paasdagen!

Milka chocobox PasenMilka chocobox Pasen