Misschien wel de vrolijkste tijd van het jaar, Pasen! Bomen die weer langzaam groen worden, de lammetjes die huppelen in de wei, vrolijke pastelkleurtjes, paashazen, heerlijk tafelen, de paaseieren en natuurlijk samen zijn met mensen van wie je houdt. Maak het paasfeest dit jaar nog leuker met de mooiste en persoonlijkste paasgeschenken van YourSurprise.

Want Pasen is niet alleen het ideale moment om je huis en de tafel mooi te versieren met prachtige cadeaus, het is ook erg leuk om je familie, vrienden en de kids te verrassen met een uniek paasgeschenk.

Bij YourSurprise vind je alles voor een perfect Pasen! Want we hebben niet alleen originele paasgeschenken om de paasbrunch en je huis een extra persoonlijk tintje te geven, maar we hebben ook overheerlijke chocolade cadeaus die tijdens de paasdagen natuurlijk niet mogen ontbreken. En wat onze paasgeschenken nog leuker maakt, is dat je alle paascadeaus zelf kan personaliseren met je eigen foto en tekst. Zo wordt jouw paasgeschenk wel heel erg speciaal!

Vrolijk Pasen!

Iemand écht verrassen met Pasen? Geef dan een heerlijke chocolade paashaas cadeau voorzien van een eigen foto, logo of tekst. Met zo’n lekker cadeau zorg je zeker te weten voor een Vrolijk Pasen. De chocolade paashaas is niet alleen het ideale paascadeau voor familie, vrienden en kids. Ook als relatiegeschenk doet de persoonlijke chocolade paashaas het erg goed. Want de chocolade paashaas is niet alleen heel erg lekker, ook als decoratie op de tafel voor bij het paasontbijt of de paasbrunch staat de chocolade paashaas erg leuk!

Chocolade paashaas

Paascadeautjes

Met leuke paascadeautjes maak je iedereen tijdens het gezellige paasfeest nog vrolijker. Deel de paascadeautjes uit tijdens het paasontbijt of verstop wat paascadeautjes voor kinderen in de tuin, samen met wat paaseieren. Speciaal voor Pasen hebben we een snoepblik gevuld met heerlijke paaseitjes en de Milka giftbox Pasen. Deze lekkere paasgeschenken zullen het goed doen bij zowel jong en oud. Maar naast al dat lekkers hebben we ook unieke blijvende paasgeschenken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Paas kaars die je kan laten bedrukken met je eigen foto en tekst. Maak de Paas kaars af met een vrolijke paasgroet en een leuk paasdesign en je brengt het huis direct helemaal in de paassferen.

Snoepblik paaseierenMilka Pasen giftboxKaars Pasen

Chocolade paasei

Eieren mogen natuurlijk tijdens Pasen niet ontbreken. Want Pasen en eieren zijn nu eenmaal onlosmakelijk met elkaar verbonden. Van versierde eieren tot aan gekookte eieren en de bekende chocolade paaseieren. Alle soorten eieren komen met de paasdagen langs. Maar wil je dit jaar eens wat anders dan de standaard paaseieren? Ontwerp dan nu je eigen overheerlijke chocolade paasei. Maak voor iedereen een eigen persoonlijk chocolade paasei met zijn of haar eigen foto erop. Zo creëer je een lekker verrassing die er ook nog eens supertof uit ziet!

Chocolade paasei

Voor bij de paasbrunch

Bij Pasen hoort natuurlijk ook lekker eten. Veel mensen kiezen er met Pasen voor om samen te genieten van een heerlijke paasbrunch. Een fles wijn met een eigen etiket is hierbij het perfecte cadeau om de paasbrunch helemaal compleet te maken. Je kunt het etiket helemaal zelf ontwerpen met een foto, tekst en een vrolijk design. Of je nu een rode, witte of rosé wijn zoekt, in ons assortiment wijnen zit voor iedereen wel het perfecte cadeau. Het smaakt er niet alleen goed bij, maar ziet er ook nog eens heel leuk uit! Met zo’n bijzonder cadeau wordt het toosten voorafgaand aan de paasbrunch nog specialer. Wil je de paasbrunch er helemaal feestelijk uit laten zien? Laat dan ook de tafel aankleding bedrukken met je eigen foto en tekst. Zo kun je bijvoorbeeld zelf voor iedereen een placemat ontwerpen of maak de tafel nog feestelijker met vrolijke onderzetters. Met je eigen foto en een leuk paasdesign maak je het paasgeschenk helemaal af.


Wijn met eigen etiket Placemat met foto en tekst         onderzetters met foto en tekst

Paashaas

Bij Pasen hoort natuurlijk de paashaas! Hoe leuk is het dan om tijdens Pasen je eigen persoonlijke paashaas te hebben? Met je eigen foto, logo of tekst ontwerp je in een paar simpele stappen een unieke paashaas. Leuk voor de Pasen, maar natuurlijk ook om op een ander moment mee te knuffelen. De paashaas knuffel is niet alleen een leuk paasgeschenk voor de allerkleinste. Ook volwassenen kun je optimaal verrassen met dit zachte paasgeschenk.

Paashaas knuffel met foto en tekst

Voor ons staat voorop dat het voor iedereen een onvergetelijk paasfeest wordt. En met deze uniek paasgeschenken gaat dat vast en zeker lukken. Heb jij tussen deze paasgeschenken jouw ideale paasgeschenk nog niet gevonden? Kijk dan eens verder tussen alle paasgeschenken!