Paasdecoratie

Pasen komt er weer aan! Voor veel mensen betekent dit een heerlijk lang weekend vrij, gezelligheid met de familie en vrienden en samen de lekkerste paaseieren zoeken in de tuin. Om helemaal in de paassfeer te komen, richten veel mensen hun huis in met verschillende paasdecoraties. Deze paasdecoratie is vaak te vinden in de winkels, maar veel mensen knutselen hun paasdecoratie ook helemaal zelf, bijvoorbeeld samen met hun kinderen. Wil jij jouw huis ook helemaal klaar maken voor Pasen met de leukste paasdecoratie? In dit blog helpen wij je met het verzinnen van de leukste ideeën voor knutselen Pasen.

Kleurplaten Pasen

Een leuke en eenvoudige manier om helemaal in de paassferen te komen samen met je kinderen, is het maken van leuke paas kleurplaten. Kinderen zijn gek op het maken van kleurplaten en laten vaak vol trots hun nieuwe mooie werkjes zien aan familie en vrienden. Laat jullie creativiteit samen de vrije loop en pak de mooiste kleurtjes, verf en papieren erbij waarmee jij jouw kleurplaat wil maken. Wil je jouw kind verrassen met een nieuwe tekenset om de kleurplaten nog mooier te maken? Geef hem of haar dan een tekenset waar de naam en foto van het kind op staat afgedrukt en laat de kleurplaten Pasen helemaal tot leven komen!

tekenset

Paaseieren

Bij Pasen horen natuurlijk eieren. Eieren staan symbool voor een nieuw leven en dus voor de lente. Paaseieren zijn er in allerlei soorten en maten. Van chocolade-eitjes om bij te watertanden tot een heerlijk eitje bij het paasontbijt. Met Pasen zie je vaak dat de eieren beschilderd zijn met allerlei leuke designs. De mooiste paaseieren beschilder je namelijk helemaal zelf met een design naar keuze. Je kunt er voor kiezen om jouw paaseieren heel grappig te maken met leuke gezichtjes of een leuke tekst. Of maak de paaseieren juist heel stijlvol met patronen in subtiele kleuren of zwart en witte tinten.

paaseieren     paaseieren

Paasboom 

Met Pasen nemen veel mensen een paasboom in huis. De paasboom is afgeleid van de heilige bomen waar mensen bijeen kwamen om te bidden of te offeren. Tegenwoordig is de paasboom vooral een mooi stuk van kronkelwilgentakken met versieringen waarmee je de echte paassfeer in huis haalt. De decoratie voor in de kronkelwilgentakken is natuurlijk heel leuk om zelf maken en je creativiteit op los te laten. Maak de leukste paashangers van papier en klei in allerlei vrolijke paaskleuren. Een paasboom optuigen kan helemaal naar je eigen wensen en de inrichting van jouw huis. Strooi er nog wat heerlijke chocolade-eitjes bij en jouw paasboom is helemaal compleet!

Paasboom

Paasontbijt

Natuurlijk moet ook het paasontbijt worden aangekleed met de leukste paasdecoratie en het lekkerste eten. Van vrolijke eierdopjes tot leuke mandjes om het brood in te leggen. Je kunt jouw paasontbijt helemaal aankleden zoals je zelf wilt. Daarnaast kan je ook hele creatieve decoratie maken met het eten zelf. Maak een brood in de vorm van een paashaas of decoreer cupcakes als vrolijke kuikentjes. Iedereen zal smullen van jouw zelfgemaakte paasontbijt!

eierdopjes     cupcakes kuiken

Paasactie

Speciaal voor Pasen heeft YourSurprise een hele leuke paasactie! Win een super lieve knuffel haas t.w.v. €17,95!
De vraag is: Hoeveel hazen staan er op deze foto en hoeveel daarvan hebben een wit t-shirtje aan?

FB paas raadsel

Denk jij het antwoord te weten? Laat het weten in een reactie onder dit blog en op onze Facebook pagina en maak kans op een knuffel haas!

Je kunt meedoen t/m 21 maart 2016. De winnaar wordt 22 maart bekend gemaakt!