Secretaressedagsecretaressedag

Een secretaresse is de steun en toeverlaat van haar werkgever en staat iedere dag voor hem of haar klaar. Wij vinden dat alle secretaresses 21 april weer in het zonnetje gezet mogen worden! Secretaressedag is van oorsprong een Amerikaans bedenksel wat al dik 20 jaar in de Benelux gevierd wordt. 

Wil je deze speciale dag niet onopgemerkt voorbij laten gaan? Verras je secretaresse dan met een uniek en persoonlijk cadeau secretaresse! YourSurprise helpt jou door middel van dit blog bij het vinden van het perfecte cadeau, zodat je secretaresse het hele jaar weer met veel plezier voor je klaar zal staan! 

Cadeau voor haar

Iedere vrouw vindt het leuk om af en toe een cadeautje te krijgen. Secretaressedag is daar dus dé ideale dag voor! Je secretaresse zal het enorm waarderen, wanneer ze merkt dat er in een cadeau veel aandacht en tijd is gestoken. Bij YourSurprise worden alle cadeaus gepersonaliseerd met eigen foto, logo of tekst. Zo creëer je dus zelf een cadeau, dat met liefde voor je secretaresse is gemaakt. Op YourSurprise vind je vast en zeker het perfecte cadeau voor haar!

Bloemen bestellen

Bloemen cadeau secretares78%* van de secretaresses krijgen met Secretaressedag een bos bloemen. Het geven van een bos bloemen is daarom ook traditioneel geworden. De traditie in stand houden? Bij YourSurprise kun je de mooiste bloemen bestellen voor jouw secretaresse!

YourSurprise heeft de mooiste boeketten in allerlei kleuren en soorten. Zo ben je verzekerd van het vinden van een boeket, dat echt bij je secretaresse past! De bloemen worden afgeleverd in een luxe geschenkdoos inclusief mooie vaas en een gratis cadeaukaartje, waar je zelf een toepasselijke en persoonlijke tekst op kunt schrijven. Zo is deze bloemenverrassing helemaal compleet!

Origineel cadeau secretaresse 

Wil jij afwijken van de traditionele 78% en ben je op zoek naar een geschenk dat echt opvalt en uniek is? YourSurprise heeft de mooiste cadeaus voor Secretaressedag! Doordat jullie altijd samen moeten werken en op elkaar kunnen rekenen, ken je hoogstwaarschijnlijk je secretaresse door en door. Toch blijkt dat een origineel cadeau secretaresse altijd lastiger te vinden is, dan je in eerste instantie denkt. Kies je voor een goede fles wijn of champagne of ga je toch voor een heerlijke doos bonbons? Misschien klinken deze cadeaus wat standaard, maar bij YourSurprise wordt een cadeau secretaresse extra leuk en persoonlijk, doordat je ze zelf kunt personaliseren met eigen naam, foto, logo of tekst. Door het cadeau te personaliseren zal je je secretaresse vast en zeker extra verrassen!

Champagne Bonbons

Groots uitpakken dit jaar? Heeft jouw secretaresse dit jaar een jubileum of vind je dat ze gewoon wat extra’s verdiend? YourSurprise heeft ook de leukste belevenissen waarmee jij jouw secretaresse extra kunt verrassen! Denk eens aan een van de belevenissen zoals indoor skydiven, een dag skiën/snowboarden of een van de leuke workshops bonbons of cocktails maken! Met een belevenis cadeau zullen de herinneringen en verhalen lang besproken worden en zit je dus altijd goed!   

Skydiven cadeau secretaresse Bon bon maken cadeau secretaresse Cocktails maken cadeau secretaresse   

 

Nog niet het perfecte cadeau voor je secretaresse gevonden? Neem dan eens een kijkje tussen alle Secretaressedag cadeaus waar je verzekerd bent van het vinden van een uniek en persoonlijk cadeau, waar je je secretaresse zeker mee zult verrassen!

* Bron: nationale Secretaressedag