Moederdag knutselen

Waar is de tijd gebleven, dat je als kind een knutselwerkje op school mocht maken en dit vol trots aan jouw mama gaf op Moederdag? Tegenwoordig is het een stuk lastiger om haar te verrassen met een origineel cadeau. Koop je dit jaar weer een bosje bloemen met een mooi kaartje of toch maar een doosje bonbons? Bij YourSurprise vinden wij dat een cadeau voor Moederdag knutselen nog helemaal niet over hoeft te zijn. In dit blog helpen wij jou het mooiste cadeau voor Moederdag te knutselen!

Iets voor Moederdag knutselen hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Bij YourSurprise kun je de leukste cadeaus namelijk personaliseren met jouw foto, naam en/of tekst. Een super origineel Moederdag cadeau, waarmee jij jouw mama vast en zeker zult verrassen! Daarnaast heeft YourSurprise nog een superleuke Moederdagactie, waarbij je 15% korting op jouw cadeau voor mama krijgt. Hoe je mee kunt doen vind je onderaan dit blog!

 

# I love Milka giftboxI love Milka giftbox

Chocolade is een van de meest gegeven cadeaus voor Moederdag. Wil je dit jaar origineel uitpakken met jouw doosje bonbons? Geef dan een I love Milka giftbox! Je kunt de verpakking van de I love Milka giftbox personaliseren met jouw favoriete design, foto en een lieve tekst. Een I love Milka giftbox voor Moederdag knutselen doe je in een paar simpele stappen in de online editor. De Milka giftbox is gevuld met heerlijk zachte hazelnoot-nougat crème vulling waar jouw moeder zeker van gaat watertanden. Een heerlijk cadeau met een persoonlijke boodschap!

 

Houten hart# Houten hart

Laat je moeder zien hoeveel je van haar houdt met een zelfgemaakt houten hart! Een houten hart voor Moederdag knutselen doe je met een mooi Moederdag design en de naam van jouw mama. Jouw ontwerp wordt met grote zorgvuldigheid op het houten hart gegraveerd. Het houten hart is eenvoudig op te hangen aan een handig touwtje en past in ieder interieur. Voor iedere mama of oma kun jij een uniek houten hart voor Moederdag knutselen!

 

# CadeaublikCadeaublik

Bezorg je moeder een doosje vol liefde met een speciaal Moederdag cadeaublik. In de handige online editor kun je zelf gemakkelijk het leuke hartvormige cadeaublik voor Moederdag knutselen. Ontwerp de deksel van het cadeaublik met een van de leuke Moederdag designs, jullie mooiste foto en de naam van je mama. Vul het cadeaublik met de lekkerste snoepjes, lieve foto’s of andere kleine cadeautjes en bezorg jouw mama de leukste Moederdag ooit!

 

# Theeglazen met naamTheeglazen met naam

Geef jouw moeder het ultieme verwenmomentje dat ze verdient met de Moederdag theeglazen met naam. Jouw mama zal nog meer van haar kopje thee genieten door de theeglazen met naam, die jij zelf voor Moederdag knutselen kan! Laat de theeglazen graveren met een vrolijk Moederdag design en de naam van je moeder. De theeglazen met naam worden in een set van 2 geleverd, zodat jullie samen van een fijne Moederdag kunnen genieten!

Moederdagactie, 15% korting!

Laat aan ons zien dat jouw mama de liefste, leukste en grappigste is van de hele wereld op onze Photo Wall! Upload je favoriete foto van jou en je moeder en ontvang direct 15% korting op een waanzinnig Moederdag cadeau naar keuze.

Lovewall

Maar dat is nog niet alles… Wanneer jij jouw foto ook deelt op Facebook, maak je kans op de superleuke hoofdprijs: jullie mooiste foto op een canvas! Hiermee trakteer jij jouw mama op een echt uniek en persoonlijk Moederdag cadeau. Fijne Moederdag!