Juffendag

25 mei is het weer zover, Juffendag! De dag dat alle juffen eens wat extra in het zonnetje gezet mogen worden. Juffen staan vaak dag en nacht voor hun leerlingen klaar. Elke dag doen zij weer hun best om de kinderen zoveel mogelijk te leren op een leuke manier. Laat ook jouw juf weten dat ze een kanjer is! Op Juffendag kan je haar voor al haar harde werken bedanken. En hoe kun je jouw juf beter bedanken, dan met een persoonlijk cadeau?

Bedankt juf

Om jouw juf te bedanken voor het afgelopen schooljaar, kun je haar verrassen met een persoonlijk bedankt juf cadeau van YourSurprise. Maak jouw Juffendag cadeau eenvoudig uniek met jouw eigen foto en/of tekst en een leuk design. Met een bedankt juf cadeau zorg je voor een blijvende herinnering en laat je jouw waardering voor haar vast en zeker blijken!

Om je alvast op weg te helpen met het vinden van een origineel cadeau, hebben we de leukste bedankt juf cadeaus voor je op een rijtje gezet:

 

# MokMok-Juf

Jouw juf zal tijdens de lesuren vaak genieten van een kopje koffie of thee. Laat haar hier nog meer van genieten met een persoonlijke mok! Een leuke klassenfoto, mooie tekening of lieve bedankt juf tekst past perfect op de mok. Laat je fantasie de vrije loop en creëer een unieke en persoonlijke mok voor jouw juf!

 

 

# MuismatMuismat-Juf

Maak het bureau van jouw juf nog gezelliger met een unieke muismat! Zo zal zij altijd een mooie herinnering aan jou en jouw klas hebben. Kies een van de leuke designs in de gebruiksvriendelijke editor en voeg hieraan jouw foto en/of tekst toe. De muismat is beschikbaar in verschillende vormen, zodat er altijd de perfecte muismat tussen zit voor jouw juf!

 

# ChocoladekaartChocokaart-juf

Wil je jouw juf niet alleen een origineel cadeau geven, maar ook nog eens een cadeau dat heel lekker is? Verwen haar dan met een chocoladekaart! De chocolade kaart kun je voorzien van jouw eigen foto en tekst. De chocoladekaart wordt gemaakt van de lekkerste ambachtelijke Callebaut chocolade. Zo zeg je pas echt op een originele manier: Bedankt juf!

 

Oorkonde-Juf# Oorkonde

Zet jouw juf in het zonnetje met deze oorkonde! Aan de oorkonde kun je een leuke foto toevoegen en erbij schrijven hoe lief je jouw juf vindt. Zo laat je jouw juf weten dat jij haar de beste van de hele wereld vindt! Een origineel cadeau, dat vast een mooi plekje in de klas zal krijgen!

 

 

Wij hopen dat we je met deze tips al een beetje hebben geïnspireerd voor Juffendag. Benieuwd naar alle juffen (of meester) cadeaus? Bekijk dan snel ons volledige assortiment bedankt juf cadeaus!