Het is weer bijna zover, Juffendag! De dag dat alle juffen (en natuurlijk ook de meesters) in het zonnetje worden gezet. Na een jaar van keihard werken, waarbij ze hun stinkende best doen om alle kinderen zo goed mogelijk te onderwijzen, staan we er op Juffendag bij stil hoeveel ze voor onze kinderen doen!

Voorlezen, onderwijzen, knutselen en lesjes maken. Maar ook troosten, pleisters plakken en zorgen dat de kinderen met een glimlach naar school gaan behoort allemaal tot de taken van de juf. Daarom mogen alle juffen op deze speciale dag wel eens flink verwend worden. En hoe kan dit beter dan met een prachtig cadeau juf?

Omdat een origineel cadeau juf nog niet zo eenvoudig is gevonden, bieden wij je in dit blog hulp. In dit blog lees je namelijk een aantal leuke cadeau juf ideeën voor de liefste juffen van Nederland!

 

# Agenda

De agenda is voor vele leerkrachten hun belangrijkste steun en toeverlaat. In de agenda houden ze alles bij. Van afspraken, doelen voor het schooljaar, verjaardagen van de leerlingen tot aan vergaderingen. Zonder een agenda is de juf nergens. Hoe leuk is het dan om haar te verrassen met een persoonlijke agenda. Ontwerp zelf een unieke agenda met bijvoorbeeld een leuke klassenfoto. Maak het ontwerp af met één van de vrolijke designs en jouw cadeau juf is klaar.

Agenda

 

# Dol op chocolade

Welke juf is er niet dol op chocolade? Ook jouw juf wordt ongetwijfeld heel erg blij van een overheerlijk chocolade cadeau. Helemaal als het cadeau speciaal voor haar is ontworpen. Geef bijvoorbeeld de leuke Milka giftbox juf en meester cadeau. Door zelf de naam van jouw juf of meester aan de verpakking toe te voegen maak je dit cadeau nog specialer.

Milka chocolade giftbox Juf

# Persoonlijke mok

Drinkt jouw juf tijdens de schooldag regelmatig een kopje koffie of thee? Verras haar dan met een persoonlijke mok, die je zelf voorziet van een leuke foto of grappige tekst. Of laat je kindje speciaal voor de juf een mooie tekening maken, scan deze in en verwerk de tekening in je ontwerp. Zo creëer je een gezellig en fleurig cadeau, dat ieder kopje koffie en thee een stuk lekkerder maakt!

Mok-Juf

# Beautybox

Na een jaar van hard werken verdient de juf op juffendag wat tijd voor haar zelf. Verwen haar met een heerlijke beautybox vol verwenproducten. Zo kan de juf na een jaar, waarin zij altijd voor alle kinderen klaarstaat, zelf lekker relaxen. Laat de juf genieten van de beste verzorgingsproducten van Treets Traditions, een ware verwennerij voor elke vrouw! Om het beauty cadeau nog specialer te maken voor de juf  kun je de beautybox extra uniek maken. Laat hiervoor de verpakking van het beautypakket bedrukken met je eigen ontwerpen en het welnesspakket is compleet!

Beautypakket

Wij hopen je met deze tips te hebben geïnspireerd voor een origineel cadeau juf. Ben je benieuwd naar alle cadeaus? Kijk dan snel naar ons volledige assortiment cadeau juf!