Opa en oma dag

4 juni mag je jouw liefste opa extra in het zonnetje te zetten. Het is dan namelijk opa en oma dag! Jouw opa is natuurlijk de liefste, slimste en beste opa van de wereld. Daarom mag je hem op deze dag best verwennen met een mooi cadeau voor opa. Maar een cadeau voor opa vinden is nog helemaal niet zo makkelijk. Om jouw opa echt te verrassen hebben wij in dit blog de leukste persoonlijke cadeaus voor opa op een rijtje gezet.

# CanvasCanvas

Opa’s zijn gek op hun kleinkinderen en zien ze het liefst iedere dag. Verras opa daarom met een mooi canvas! Ga met alle kleinkinderen op de foto of maak een mooie foto van jou en opa samen. Plaats de foto in de gebruiksvriendelijke editor en jij hebt in een handomdraai een supermooi cadeau voor opa. Hang het canvas op een mooi plekje bij opa thuis en hij kan iedere dag weer genieten van jullie lachende gezichten.

 

# Chocolade hartchocohart

Is jouw opa een echte snoepkont? Dan is het chocolade hart het perfecte cadeau voor hem! Jij kunt samen met opa, onder het genot van een bakje koffie of thee, genieten van dit overheerlijke chocolade hart. Maak het chocolade hart extra bijzonder, door een leuke foto en/of lief berichtje op het chocolade hart te laten drukken. Jouw ontwerp wordt met eetbare inkt gedrukt op een heerlijk puur, melk of wit chocolade hart. In een handomdraai maak je een heerlijk cadeau voor opa!

 

# BierglazenBierglas

Maak deze opa en oma dag extra feestelijk met de mooiste bierglazen. Jij kunt de bierglazen laten graveren met een uniek design en de naam van jouw liefste opa. Jouw ontwerp wordt met veel zorg en liefde in de bierglazen gegraveerd. Ga voor een set van twee bierglazen, zodat jij en opa meteen samen van een heerlijk biertje kunnen genieten. Proost opa!

 

 

Jouw cadeau voor opa wordt met liefde door ons gemaakt. Het cadeau wordt geleverd in een mooie cadeauverpakking en voorzien van een gratis cadeaukaartje, waar jij nog een lieve boodschap voor opa op kwijt kunt. Ben je nieuwsgierig geworden naar alle cadeaus voor opa? YourSurprise heeft een ruim assortiment cadeaus, waar jij zeker het perfecte cadeau voor hem zult vinden!