Cadeau voor oma

Als kind is er niets leuker dan gezellig logeren bij oma. Samen naar de kinderboerderij, eindeloos voorgelezen worden en natuurlijk de altijd ruimschoots gevulde snoeppot. Wanneer je op de middelbare school zit, en logeren niet echt cool meer is, is oma er wel altijd op je verjaardag, heeft ze een presentje voor je goede rapport en bij de diploma uitreiking staat ze helemaal vooraan. Maar zelfs wanneer je ouder bent blijf oma een van de belangrijkste personen in je leven. Dankzij haar levenservaring kun je altijd bij haar terecht voor goed advies of gewoon gezellig kletsen op zondag met een kopje thee (en natuurlijk wat lekkers!). Jouw oma is onmisbaar en daarom verdient zij een bijzondere verrassing. Maak zelf een uniek en persoonlijk cadeau voor oma!

oma

 

 

Cadeau met foto

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Daarom is het super leuk om jouw oma te verrassen met een cadeau met foto. Kinderen en kleinkinderen groeien in razend tempo op, en met een cadeau met foto kun je de mooiste momenten vereeuwigen. Jullie mooiste foto op aluminium is een bijzonder cadeau met een luxe uitstraling. En met een handig ophangsysteem kan jouw oma haar verrassing direct een mooi plekje geven. Maar wanneer jouw oma dol is op een lekker bakje koffie of thee kun je haar ook verrassen met een persoonlijke mok met foto. Met vrolijke designs en een mooie foto maak jij binnen een handomdraai een mooi kunstwerkje voor oma. En bij een gezellig bakkie hoort natuurlijk wat lekkers. Maar je verrassing daarom compleet met een heerlijk chocolade hart. Witte, melk of pure chocolade in verschillende formaten met een mooie (eetbare) foto. Dat wordt smullen!

 foto op aluminium Mok met foto chocoladehart

Cadeau met naam

Wil jij jouw lieve oma vertroetelen met een super persoonlijk cadeau? Kies dan voor een zelf gemaakt cadeau met naam! Met de naam van jouw oma op haar cadeautje krijgt jouw kunstwerkje een extra persoonlijk tintje. Laat oma bijvoorbeeld weten hoe gek jij op haar bent met een bijzonder houten hart. De naam van jouw oma wordt samen met een prachtig design in het hout gegraveerd, super uniek! Kunnen jij en oma samen uren knutselen? Dan is het gegraveerde notitieboek het perfecte cadeau voor jouw lieve oma. Jouw ontwerp wordt in de luxe lederlook kaft gegraveerd. Om je verrassing compleet te maken kun je het boekje alvast een beetje vullen met foto’s, tekeningen en lieve berichtjes. En wanneer jouw oma dol is op een lekker wijntje bij het eten, is er geen beter cadeau dan een prachtig wijnglas met naam. Een uniek cadeau met luxe uitstraling en super persoonlijk met de naam van jouw oma. Proost!

hart notitieboek oma wijnglas gravure

 

De liefste oma’s..

..verdienen een bijzonder cadeau. Verras jouw liefste, grappigste, leukste oma met een persoonlijk cadeau met foto of naam. Neem een kijkje op de website, zoek het allermooiste cadeau en maar hier een uniek kunstwerkje van voor jouw oma. Wij zorgen ervoor dat jouw cadeau met zorg en liefde wordt gemaakt!