Vaderdag gedichten

Vaderdag komt er weer aan! Op Vaderdag kun je jouw liefste papa eens flink in het zonnetje zetten en hem bedanken voor alles wat hij voor je heeft gedaan. Een van de manieren om dit te doen, is door jouw vader te vertellen hoeveel je van hem houdt in een mooi Vaderdag gedicht. Je kunt de Vaderdag gedichten extra bijzonder maken, door deze te plaatsen op een mooi cadeau van YourSurprise. Zo heb je meteen een persoonlijk en uniek cadeau voor jouw papa op Vaderdag. In dit blog laten we je de leukste cadeaus zien, waarmee jij jouw Vaderdag gedicht nog leuker maakt!

 

#Milka giftboxMilka giftbox

Laat je papa smullen van deze overheerlijke Milka giftbox. De Milka giftbox is gevuld met de lekkerste pralines met zachte hazelnoot-nougat crème vulling. Dit Vaderdag cadeau maak je in een handomdraai persoonlijk, door een lief Vaderdag gedicht op de verpakking te laten drukken. Naast deze lieve boodschap kun je ook nog een leuke foto van jou en je vader aan het ontwerp toevoegen. Van dit persoonlijke cadeau zal jouw papa vast en zeker smullen!

 

#NotitieboekNotitieboek

Verzamel de mooiste Vaderdag gedichten, foto’s en andere herinneringen met jouw papa in dit leuke notitieboekje! Het Vaderdag notitieboek is extra speciaal, doordat jij de kaft zelf kunt ontwerpen met een uniek Vaderdag design en de naam van jouw vader. Voordat je het notitieboekje aan jouw papa cadeau geeft, kun je deze zelf al vullen met de leukste Vaderdag gedichten. Met al deze leuke herinneringen in een prachtig notitieboek tover je vast en zeker een glimlach op je vaders gezicht!

 

#Mokmok

Laat je vader de dag goed beginnen, door een heerlijk bakje koffie te serveren in zijn persoonlijke mok. Met de leukste Vaderdag gedichten maak jij de mok extra speciaal. Een Vaderdag mok maken is helemaal niet moeilijk! Kies een van de Vaderdag designs en plaats hier jouw Vaderdag gedicht in. Wij zullen met veel zorg en liefde jouw persoonlijke ontwerp op de mok drukken. De Vaderdag mok is vaatwasserbestendig, zodat jouw papa extra lang van dit unieke cadeau kan genieten!

 

#Tegeltjetegeltje

Een andere unieke manier om jouw vader te vertellen dat hij de liefste is, is door de Vaderdag gedichten te plaatsen op een mooi tegeltje. Met het tegeltje kan je vader jouw Vaderdag gedicht voor altijd bewaren. Het tegeltje wordt geleverd met een handig ophanghaakje, zodat jouw papa deze meteen kan ophangen. Met dit originele cadeau wordt hij er iedere dag weer aan herinnerd hoeveel jij van hem houdt!

 

 

Wij hopen dat je met deze tips jouw Vaderdag gedichten extra bijzonder kunt maken. Zit jouw favoriete cadeau hier niet tussen? Kijk dan eens tussen alle Vaderdag cadeaus van YourSurprise. Alle cadeaus zijn te ontwerpen met een uniek design, jouw foto en/of lief berichtje. Fijne Vaderdag!