Vaderdag kado

Over een paar nachtjes mogen we de liefste, leukste en stoerste papa van de hele wereld weer verwennen op Vaderdag. Omdat Moederdag al een paar weken achter de rug is, moeten we weer druk op zoek gaan naar het geschikte Vaderdag kado. Maar het vinden van een origineel Vaderdag kado is niet zo makkelijk.  Want hoe gaan we dit jaar de liefste papa van de hele wereld verrassen met een Vaderdag kado dat hij echt verdient? Natuurlijk met een Vaderdag kado van YourSurprise! Zet de belangrijkste man van je leven in het zonnetje met behulp van deze lijst inspirerende Vaderdag kado ideeën. Zeker weten dat je jouw vader een lach op zijn gezicht bezorgd!

~Vaderdag thema door Blond Amsterdam~: Vaderdag kado

Ben jij de zoektocht naar een geschikt Vaderdag kado al gestart? Dan word je door dit blog vast en zeker geïnspireerd! Of je vader nou een echte workaholic, snoepkont of avonturier is, voor elk type vader, schoonvader of stiefvader hebben wij het meest persoonlijke Vaderdag kado! Met deze persoonlijke, originele en inspirerende Vaderdag ideeën zal jij van deze Vaderdag een onvergetelijke dag maken.

#Workaholic Vaderdag kado

Is jouw vader vaak te vinden op het kantoor, aan de telefoon of in bespreking? Geef deze workaholic een functioneel en persoonlijk Vaderdag kado om zijn werkdagen extra leuk en persoonlijk te maken. Laat jouw vader voortaan stijlvol te werk gaan met een zilveren pen waar zijn naam in gegraveerd staat. De pen is uitgerust in een luxe geschenkverpakking zodat hij makkelijk opgeborgen kan worden. Maak tenslotte jouw Vaderdag kado af met een speciaal Vaderdag notitieboek. Zo kan hij al zijn afspraken en notities op een handige manier bijhouden. Met deze originele en functionele Vaderdag kado’s zul je iedere workaholic op een positieve manier verrassen!

# LekkernijBonbon met foto - Vaderdag kado

Is jouw vader een echte snoepkont en wil je hem daarom verrassen met een chocolade kado? Hier vind je de meest originele en persoonlijke chocolade lekkernijen! Laat jouw vader intens genieten van een heerlijk chocolade hart of ga voor de verrukkelijke bonbons met foto. Voeg op beide kado’s een lieve tekst en/of foto van jullie samen toe, zodat je het kado extra speciaal en persoonlijk maakt. Verras jouw vader met dit chocolade kado en hij zal zeker zijn vingers erbij aflikken!

 

# Dagje uitproductbox

Is jouw vader een echte avonturier of houdt hij meer van culinaire activiteiten? Geef jouw vader dan een belevenis kado. Met een keus uit verschillende activiteiten, weet je zeker dat het geschikte dagje uit er altijd bij zit! De kado’s gaan van spannende rondritten, slipcursussen en indoor skydiven tot workshops, wellness arrangementen en rondvaarten. Of je nou op zoek bent naar een avontuurlijk of ontspannend kado, voor iedere papa vind je zeker te weten een passend belevenis kado!

 

Ben jij nog niet genoeg geïnspireerd door deze Vaderdag ideeën? Neem dan eens een kijkje tussen de Vaderdag kado’s, die stuk voor stuk met liefde worden gemaakt. Zeker weten dat jij jouw geschikte Vaderdag kado zult vinden!