Sinds een paar weken hebben we een nieuwe e-commerce stagiaire bij YourSurprise. In dit blog stelt Giselle zich in het kort voor:

Hoi ik ben Giselle Pessers, ik ben 24 jaar en woon in Zierikzee. Ik heb Vitaliteitsmanagement & Toerisme gestudeerd aan de Hogeschool Zeeland in lichtshow sydneyVlissingen. In het vierde en laatste jaar van deze studie ben ik naar Australië verhuisd voor mijn afstudeerstage. Ik was opslag verliefd op Sydney. De stad heeft echt alles; een bruisend centrum, musea, architectuur (the Opera House!), stranden (Bondi Beach!) en parken en gezellige suburbs. Daarnaast is alles wat ze zeggen over Australiërs waar; het zijn hele relaxte mensen die zich niet snel druk maken om kleine dingen. Ik kon na mijn afstudeerstage geen afstand meer doen van de  tropische temperaturen en de relaxte lifestyle en ben daarom nog even gebleven. Naast reizen en op het strand liggen heb ik nog een Management opleiding gevolgd in Sydney. In totaal heb ik ongeveer 3,5 jaar in Australië gewoond. Ik kan een trip Down Under aan iedereen aanraden!

Toen ik terug was in dit kleine regenachtige landje ben ik op zoek gegaan naar een groeiend innovatief en internationaal bedrijf waar ik veel zou kunnen leren en mijn vaardigheden zou kunnen verbeteren. Ik was zelf niet helemaal meer bekend met de bedrijven in Nederland en heb daarom mijn netwerk ingeschakeld. Er werd hierin sterk aangeraden om een kijkje te nemen op de website van YourSuprise of er nog vacatures waren omdat het een zeer gewilde werkgever is. Na het bekijken van de website en recensies was ik meteen enthousiast. Een sollicitatiebrief was diezelfde dag nog verstuurd. Na een eerste gesprek en rondleiding door het hele bedrijf was mijn goede gevoel bevestigd, dit is een leuk bedrijf met hardwerkende enthousiaste mensen. Na het eerste gesprek heb ik nog een Engelse test gemaakt (gelukkig heb ik 3,5 jaar kunnen oefenen) en mocht daarna beginnen met de stage (jippie!). Ik mag de Marketing afdeling gaan helpen op de Engelse afdeling.

Ik ben inmiddels bijna drie weken bezig. Iedereen op de E-commerce afdeling is heel erg behulpzaam en geduldig. Ik ga helpen de Engelse YourSurprise website te verbeteren en optimaliseren. Daarnaast kijk ik ook heel erg uit naar de andere projecten waar ik mee mag gaan helpen. De komende tijd hoop ik zoveel mogelijk te leren zodat ik aan het einde van de stage als een volwaardig lid van de marketing afdeling kan functioneren.