Suikerfeest, een belangrijk islamitisch feest dat aan het einde van de ramadan maand gevierd wordt. Na een maand lang vasten tussen zonsopgang en zonsondergang viert men met het driedaagse Suikerfeest het einde van het vasten. Deze feestelijke dagen brengt men vaak gezellig door met familie en/of vrienden, er worden allerlei lekkernijen gegeten en iedereen verrast elkaar met cadeautjes.

Ken jij ook iemand die mee heeft gedaan met de Ramadan en wil je hem of haar graag verrassen met een uniek cadeau Suikerfeest? Of heb je misschien zelf wel meegedaan aan de vastenperiode en ben je nog op zoek naar tips voor je eigen Suikerfeest? In dit blog helpen we je graag aan wat leuke ideeën voor een origineel cadeau Suikerfeest!

 

b3f628c9921c8ccfcb422b9d55453d1b

 

‘’Zoet eten, zoet praten’’ is het motto van het Suikerfeest, dus hoe kun je iemand nou beter verwennen dan met heerlijke zoetigheid. Daarom hebben we de volgende lekkere cadeaus geselecteerd voor een onvergetelijk Suikerfeest:

# Snoepblik

Zoetigheid is een belangrijk symbool van het Suikerfeest, de naam van de feestdag zegt dat eigenlijk al. En daarom mogen heerlijke zoetige cadeaus op deze feestelijke dag natuurlijk niet ontbreken. Een snoepblik gevuld met allemaal lekkere snoepjes is dan ook het ideale cadeau Suikerfeest. Personaliseer de wikkel van het snoepblik met je eigen foto en tekst en maak het ontwerp compleet met een van de unieke designs. Dat wordt smullen!

# Chocolade

Op zoek naar cadeautjes die, en lekker zijn, en die je makkelijk uit kan delen? Ontwerp dan zelf overheerlijke chocolade lolly’s of persoonlijke bonbons met je eigen foto en tekst. Met zulke heerlijke cadeaus zul je iedereen absoluut verrassen!

 

Bonbons met foto

Omdat het Suikerfeest een zeer bijzondere gelegenheid is worden er vaak blijvende cadeaus aan elkaar gegeven. Met een blijvend cadeau Suikerfeest heeft de ontvanger voor langere tijd een speciale herinnering aan het Suikerfeest.

 

# Sieraden

Een blijvende herinnering aan het speciale feest dat veel betekent laat bij iedereen indruk achter. Met een prachtig sieraad dat je kunt laten graveren met foto en tekst creëer je wel een heel uniek cadeau Suikerfeest. Met zo’n persoonlijk, mooi cadeau wordt het Suikerfeest niet snel vergeten.

 

Hanger met foto

 

# Dienblad

Als je na die lange maand vasten eindelijk met z’n allen aan tafel gaat om het Suikerfeest te vieren, dan is het natuurlijk wel zo leuk als die tafel er ook extra gezellig uitziet. Met deze vrolijke cadeaus gaat gezellig samen eten zeker lukken. Het eten wordt extra leuk als al het lekkers wordt opgediend op een vrolijk dienblad, dat speciaal voor het Suikerfeest is gemaakt. Met de leukste designs of jouw eigen ontwerp op het dienblad wordt iedere maaltijd nog gezelliger.

Dienblad

# Keukenschort

Met het Suikerfeest worden een heleboel lekkernijen klaargemaakt. Er wordt dus veel in de keuken gestaan om al het lekkers te breiden. Geef daarom een keukenschort met persoonlijk design cadeau. Zo blijven alle nieuwe en feestelijke kleren, die speciaal voor het Suikerfeest gekocht zijn schoon! Daar zal iedereen blij van worden.

Keukenschort bedrukken

 

# Kinderbordje

Laat ook de kinderen op een unieke manier meegenieten van al het lekkers tijdens het Suikerfeest. Verras ze met een persoonlijk kinderbordje voorzien van hun eigen naam en foto. Maak het kinderbordje af met een van de leuke merken design of een ander vrolijk design en ze zullen een geweldig Suikerfeest hebben!

Kinderbordje

 

Hopelijk ben je door dit blog inmiddels genoeg geïnspireerd geraakt om het Suikerfeest onvergetelijk te maken.
Eid Mubarak!