Het einde van het schooljaar is in zicht en de zomervakantie staat voor de deur. Voor sommige is de laatste schooldag al geweest, maar andere moeten nog een of twee weken naar school. Dat betekent dat je nu nog de kans hebt om jouw juf of meester te bedanken voor het afgelopen schooljaar. Wij hebben onze top 10 afscheidscadeautjes voor je op een rijtje gezet waar jij zeker mee kunt aankomen op de laatste schooldag of verstuur het nog naar je juf of meester als je ze niet meer ziet.

1. MilkaJuf - Meester Milka
Welke juf of meester is er niet gek op chocola? Verras hem of haar dan aan het einde van het schooljaar met een supergave Milka giftbox! De Milka giftbox is gevuld met heerlijke pralines met hazelnoot-nougat crème vulling in de vorm van bloemetjes. Daarbij maak je het afscheidscadeautje voor de juf of meester nog leuker met de naam op de verpakking. Ook kun je nog een lief bericht aan de binnenkant van het doosje schrijven. Zeker weten dat jouw leraar deze heerlijke en persoonlijke chocolade verrassing kan waarderen!

2. Mok
Een bakje koffie, thee of gewoon water in deze mok smaakt alles goed! Laat de mok bedrukken met een van de leuke juf of meester designs en plaats er ook de naam van de juf of meester bij. Uiteraard kun je ook een fotovan de juf of meester zijn, maar ook een van jezelf of van de hele klas toevoegen. Met deze mok heb jij een uniek en persoonlijk afscheidscadeautje op de laatste schooldag.

juf-meester-klok3. Klok
In ieder klaslokaal hangt wel een klok. Een klok met een foto van de hele klas is wel een heel leuk idee. Zeker met een vrolijk design voor de beste meester of liefste juf erop maak je er een echt uniek cadeau van. Om jouw juf of meester te bedanken voor het afgelopen schooljaar geef jij met deze klok een mooie herinnering voor later!

4. Theeglazenjuf-meester-theeglazen
Naast de mok kun je ook een set prachtige Royal Leerdam theeglazen laten graveren met de naam van de juf of meester. De theeglazen kunnen in de vaatwasser en je geeft ze per set van 2 zodat jouw juf of meester de volgende dag altijd een schoon glas heeft. Kies er een stoer design bij voor de coolste meester of lieste juf en je afscheidscadeautje is helemaal af!

5. Schrijfmap
Een schrijfmap als afscheidscadeau saai? Niet als je deze schrijfmap cadeau geeft. juf-meester-schrijfmapMet een leuk design, klassenfoto en/of al jullie namen op de voorkant van de schrijfmap gedrukt wordt het een echt uniek afscheidscadeau! De juf en meester schrijfmap heeft een A4 notitieblok, ruimte voor losse papiertjes en een pennenhouder. Zo heeft jouw juf of meester altijd alles bij de hand. Superhandig als er een leraren vergadering is. Maak de verrassing nog leuker door alvast een lief bericht in het kladblok te schrijven.

juf-meester-tegeltje

6. Tegel
Een tegeltje van keramiek met een handig ophanghaakje. Zet jouw juf of meester in het zonnetje met een uniek tegeltje dat speciaal voor hem of haar gemaakt is. Met een van onze kant en klare designs, waar je nog de naam van de juf of meester aan kunt toevoegen en een leuke (klassen)foto, heb jij in een handomdraai een origineel afscheidscadeautje.

 

7. Notitieboekjuf-meester-notitieboek
Naast de schrijfmap kun je ook kiezen voor een notitieboekje. Dit boekje is kleiner van formaat en kan makkelijk overal mee naar toe. Het juf of meester notitieboekje is echt uniek met een door jouw gekozen gravure op de voorkant. In dit boekje is alle ruimte om alle anekdotes van de leerlingen op te schrijven. De leren look geeft het notitieboekje een luxe uitstraling en met de handige pennenlus, het leeslint en sluitelastiek is het juf en meester notitieboekje een multifunctioneel cadeau!

juf-meester-bordje

8. Bordje
Maak voortaan voor iedere juf of meester een feest van de lunch met dit persoonlijke bordje. Het juf / meester bordje is supersterk en gaat zo jarenlang mee. Met een leuke klassenfoto, tekening of naam maak je een superleuk en persoonlijk aandenken waar de juf of meester nog lange tijd van zal kunnen genieten!

 

9. Muismatjuf-meester-muismat
Juffen en meester zijn vaak achter een computer of laptop bezig. Met een vrolijke muismat fleur je het bureau van jouw juf of meester op en wordt computeren net iets leuker. Laat zien hoezeer jij jouw juf of meester waardeert met een van de speciale ontwerpen. Met een foto, tekening en/of tekst maak je van een ‘saaie’ muismat een vrolijk afscheidscadeautje!

beste-juf-meester-oorkonde10. Oorkonde
Dat jouw juf of meester de beste, liefste of stoerste is dat moet toch iedereen weten? Laat daarom een oorkonde bedrukken met een uniek design en de naam van jouw juf of meester. Op deze manier laat je jouw juf of meester zien hoe belangrijk hij of zij het afgelopen jaar voor jou is geweest. Dat is pas een echt leuke verrassing aan het einde van het schooljaar!

Na deze top 10 nieuwsgierig geworden naar de rest? Bekijk dan ons hele aanbod afscheidscadeautjes!