Daar is dan eindelijk de dag! De dag waarop twee mensen aan elkaar beloven voor altijd van elkaar te houden, in goede en slechte tijden. Het is heel erg speciaal als je een mooie uitnodiging hebt mogen ontvangen om bij deze super speciale gebeurtenis aanwezig te zijn. Het gaat ten slotte om een dag die vaak word beschreven als de mooiste dag van iemands leven. Als je de bruid en bruidegom goed kent dan wil je er natuurlijk alles aan doen om van hun trouwdag ook de mooiste dag van hun leven van te maken. Je wilt er daarom op en top uitzien en een mooi huwelijkskado aanbieden.

Er gaan heel veel voorbereidingen aan een huwelijk vooraf. Er moeten bijvoorbeeld bloemen, muziek en een bruidstaart geregeld worden. De bruid moet haar trouwjurk uitzoeken en de bruidegom zijn pak. Er worden vaak kosten noch moeite gespaard om er een onvergetelijke dag van te maken voor niet alleen het bruidspaar maar ook voor de gasten.

Als gast heb je ook de nodige voorbereidingen te treffen. Deze voorpret is stiekem eigenlijk ook wel heel erg leuk. Ga je shoppen in je eigen kledingkast om een geschikte outfit te vinden of ga je als een ware shopaholic met vrienden of vriendinnen de stad in om een geheel nieuwe outfit bij elkaar te shoppen? En wat ga je doen met je kapsel en eventueel met je make-up? Als getuige of als bruidsmeisje heb je misschien al richtlijnen hiervoor ontvangen van de bruid maar als gast ben je meestal vrij in je keuzes hiervoor. Bij de voorpret hoort natuurlijk ook het uitzoeken van een mooi huwelijkskado voor het bruidspaar.

Sommige bruidsparen hebben een handig lijstje met huwelijkskado’s opgesteld en vooraf naar hun gasten gestuurd. Anderen laten het liever helemaal open voor de gasten om zelf iets gepast te vinden. Wil je iets geven waar het bruidspaar samen iets aan heeft of wil je liever de bruid en bruidegom een apart cadeau geven? Inmiddels heb je al meer vragen verzamelt als ideeën. Speciaal voor iedereen die er ook even niet meer uitkomen hebben we de leukste en meest originele huwelijkskado’s op een rijtje gezet. Veel plezier met de voorpret!

 

Kado tips

  1. Champagne fles
  2. Liefdesslot
  3. Foto op canvas
  4. Huisnaambord
  5. Fotoboek maken

Tip #1: Champagne fles

Een echt origineel en uniek huwelijkskado vinden is helemaal zo makkelijk nog niet. Gelukkig kan je bij YourSurprise van elk kado iets persoonlijks maken. Iets wat altijd in de smaak valt is een champagne fles. Met dit kado kan het bruidspaar zelf nog een keer toosten op hun huwelijk en toekomst samen. Laat champagne glazen graveren met de namen van de bruid en bruidegom en de datum van het huwelijk. Met dit lekker kado kan het bruidspaar nog een keer gezellig samen nagenieten van hun speciale dag.

moet chandon met glazen

Tip #2: Liefdesslot

Gaat het bruidspaar op een romantische huwelijksreis? Laat je huwelijkskado inspireren door de liefdes hoofdstad van de wereld, Parijs! Hier hebben heel veel verliefde koppels een liefdesslot met hun namen vastgemaakt aan bruggen zoals bijvoorbeeld de brug Pont de l’Archevêché. Deze trend is nu verspreid over de hele wereld. Waar de huwelijksreis ook naartoe gaat, het bruidspaar kan daar een bewijs van hun liefde achterlaten. Het liefdesslot kan maar 1 keer gebruikt worden en is na het sluiten niet meer te openen. Een symbool van eeuwige liefde!

big-01

Tip #3: Foto op canvas

Wil je dat het bruidspaar terug komt van de huwelijksreis in een gezellig huis? Denk dan eens aan een foto op canvas, hout of aluminium! Een mooie foto op canvas van het bruidspaar wordt de eye catcher van een woonkamer. Een leuke foto van een vakantie samen of een gezamenlijke hobby of huisdier is ook een leuk idee om een kamer op te vrolijken. Een foto op canvas is een blijvende herinnering aan niet alleen de trouwdag, maar ook aan het moment waarop de foto is genomen. Twee vliegen in één klap!

large-04

Tip #4: Huisnaambord

Een huisnaambord is niet het eerste waar je aan denkt als je zoekt naar een huwlijks kado. Het is daarom juist een super origineel idee! De achternaam van de bruid en bruidegom word hetzelfde en daarom is het leuk om het huisnaambord hieraan aan te passen. Je kan aan dit straatnaambord ook een leuke foto toevoegen het bruidspaar. Wedden dat jij de enige bent met dit unieke huwelijkskado!

big-04

Tip #5: Fotoboek maken

Tijdens de huwelijks dag zijn er natuurlijk heel veel foto momenten: De bruidegom, die de bruid voor het eerst ziet in haar jurk, het moment waarop ze elkaar het ja-woord geven, het aansnijden van de taart en de eerste dans. Zoveel speciale momenten kan je heel gemakkelijk omtoveren tot een kado vol met deze mooie foto’s. Een fotoboek maken van de trouwdag zelf kan niet op de huwelijksdag zelf gegeven worden, maar is een leuk idee voor achteraf of als het koppel een jaar getrouwd is. Wil je toch een fotoboek maken om kado te geven op de bruiloft dan kan je ook een foto boek maken van de relatie van het koppel tot aan het huwelijk.

big-06