Vakantie is de leukste tijd van het jaar, reden vinden wij om elkaar te verrassen met een cadeautje. Want vakantie wordt nog leuker met een persoonlijk cadeau van YourSurprise. Voor het hele gezin hebben we unieke cadeaus in het assortiment, zodat iedereen een onvergetelijke vakantie zal beleven. Om je een beetje te inspireren in de zoektocht naar een origineel cadeau hebben we in dit blog de leukste cadeau ideeën voor je op een rijtje gezet. Met deze cadeau ideeën zal je voor iedereen een passend cadeau vinden, zodat iedereen kan genieten van een top vakantie!

Cadeau ideeën voor de kinderen

Eindelijk is de vakantie aangebroken. Het schooljaar is voorbij en na een jaar van hard hun best doen mogen de kids eindelijk gaan genieten van hun vakantie. Ga je op vakantie en zoek je een leuk kindercadeau om je kinderen tijdens de reis te vermaken? Of blijven jullie lekker thuis en ben je op zoek naar cadeau ideeën om je kind thuis mee in de vakantiestemming te brengen? Met onderstaande cadeau ideeën zal jouw kindje de vakantie met een grote glimlach doorbrengen!

# Tekenset Tekenset

Houd je kind van tekenen of krabbelen op papier? Dan doe je hem of haar zeker te weten een groot plezier met een eigen tekenset. De tekenset bevat alle benodigdheden voor urenlang teken- en kleurplezier. Maak de tekenset extra uniek door de naam en foto van je kind er op te laten drukken. Zo heeft hij of zij echt een persoonlijke tekenset en ziet iedereen van wie die mooie tekeningen zijn!

 

 

# Kinderboeken Woezel & Pip Vriendje

Vakantie! Tijd om te lezen. Met de auto naar Spanje, vliegen naar een ver oord of gewoon lekker thuis. Met de kinderboeken van YourSurprise zullen de kids zich in ieder geval niet vervelen. En al helemaal niet wanneer je zelf de hoofdrol speelt in een van de vele bekende titels uit ons assortiment. Van leuke (voor)lees verhaaltjes tot aan spannende tiener boeken, al onze kinderboeken kun je stuk voor stuk personaliseren. Voeg de naam van jouw kindje toe en laat hem of haar zelf het stralende middelpunt van het verhaal zijn. Op ontdekkingstocht met Woezel en Pip, muziek maken met nijntje of zwemmen met Donald Duck. Het kan allemaal met een persoonlijk boek met naam van YourSurprise.

 

# Fotopuzzel  Fotopuzzel

Ook met minder mooi weer wordt het een top vakantie! Want met een fotopuzzel kom je de dagen wel door. We hebben meerdere fotopuzzels, met allemaal een verschillend aantal stukjes. Laat je kind alle stukjes aan elkaar leggen en zijn of haar favoriete foto komt te voorschijn. Met zo’n uniek cadeau kan de vakantie niet meer stuk!

 

Cadeau ideeën vrouw

Het hele jaar rennen en vliegen. Kinderen naar school brengen, zorgen dat ze op tijd op hun sportclubje aankomen, koken voor het hele gezin, wassen, strijken en poetsen. Over het algemeen hebben vrouwen maar weinig tijd voor zichzelf. Daarom is het juist zo fijn als je haar verrast met een cadeau voor haar waarmee ze tijdens de vakantie even helemaal tot zichzelf kan komen.

 

# Beauty pakket Beautypakket

Met een beauty pakket van Treets Traditions is het alleen maar ontspannen. Dat kan iedere vrouw wel gebruiken. Even een momentje voor zichzelf en genieten van een pakket vol luxe en heerlijk ruikende verzorgingsproducten. Een waar cadeautje voor lichaam en geest. Maak het cadeau nog leuker door zelf het beauty pakket te ontwerpen met je eigen foto en tekst. Van zo’n uniek cadeau wordt iedere vrouw blij!

 

# Chocolade cadeau Chocolade hart

Als er iets is waar vrouwen dol op zijn, dan is het chocolade. Dat maakt chocolade tot het perfecte cadeau voor haar. En helemaal wanneer je de chocolade laat bedrukken met haar favoriete foto en een persoonlijke tekst. Een cadeau idee is bijvoorbeeld een smakelijke chocoladetelegram, een Milka giftbox of een chocolade pump.  Verras haar en laat haar smullen van een heerlijk cadeau!

 

Cadeau ideeën man

Vaak is een cadeau voor een man vinden niet erg eenvoudig. Daarom mogen we in dit blog cadeau ideeën voor mannen zeker niet vergeten. Want ook na al dat harde werken verdienen de mannen zo nu en dan een leuk cadeau voor hem.

# Bierpakket Bierpakket

En hoe kun je een man nou beter verrassen dan met een lekker bierpakket? Iedere man doe je ongetwijfeld een groot plezier door hem een bierpakket vol heerlijke biertjes cadeau te geven. Maak het cadeau uniek met je eigen foto en tekst en laat je man, vriend, vader of opa genieten van de meest bijzondere biertjes. Ideaal als vakantie cadeau. Want een biertje smaakt overal; op de camping, bij de barbecue, op het water of in de tuin. Een bierpakket doet het altijd goed! Dus ga snel aan de slag en ontwerp een persoonlijk bierpakket.

 

# Leren telefoonhoesje Leren telefoonhoesje

Stoer, robuust en prachtig buffelleer; dat kan iedere man waarderen. En helemaal wanneer een telefoonhoesje voldoet aan deze criteria. Hoe gaaf is het daarom om hem een stijlvol leren telefoonhoesje cadeau te geven. Laat het telefoonhoesje graveren met een persoonlijke gravure en je hebt een origineel cadeau voor de echte man! Met dit telefoonhoesje kan hij zijn smartphone optimaal beschermen en krijgt zijn telefoon ook nog eens een unieke look en feel.

 

Meer cadeau ideeën nodig? Bekijk dan al onze cadeaus!