TrouwcadeauJust Married

Een huwelijk is een bijzonder moment. Twee geliefden die elkaar het ja-woord geven en daarmee voor altijd bij elkaar willen blijven. Na de officiële ceremonie is het vaak tijd voor een groot feest, waarbij je het kersverse bruidspaar kunt feliciteren. Jouw felicitatie kun je natuurlijk uiten in een mooi trouwcadeau, maar een uniek trouwcadeau vinden is vaak moeilijker dan het lijkt. In dit blog helpen wij jou bij het vinden van het perfecte trouwcadeau voor het bruidspaar!

Origineel trouwcadeau

Een origineel trouwcadeau mag op deze speciale dag natuurlijk niet ontbreken. Bij YourSurprise maak je jouw trouwcadeau pas echt uniek met de namen van het bruidspaar, een leuke foto of een lieve tekst om het bruidspaar geluk te wensen. Wij hebben de drie leukste trouwcadeaus voor jou op een rijtje gezet:

# Champagne

# Chocolade hart

# Huwelijksbeer

 

Champagne

ChampagneEen huwelijk is een belangrijk moment in het leven van het bruidspaar. Dit moet dan natuurlijk ook goed gevierd worden. Verras het bruidspaar daarom met een heerlijke fles champagne. Op deze manier kunnen zij nog even nagenieten van de speciale dag en samen proosten op het toekomstige leven. Om de fles champagne extra bijzonder te maken, kun je de verpakking zelf ontwerpen met de namen en een leuke foto van het bruidspaar.

Wil je jouw verrassing helemaal compleet maken? Geef er dan nog gegraveerde champagneglazen bij. Laat de glazen graveren met de namen van het bruidspaar en de trouwdatum. Zo geef je een echt originele verrassing, waar het bruidspaar zeker van zal genieten!

 

Chocolade hart

Chocolade hartWil je het bruidspaar verwennen met een lekker trouwcadeau? Dan is het chocolade hart wat je zoekt! Je kunt kiezen uit verschillende formaten en chocolade smaken. Om het chocolade hart extra speciaal te maken kun je jouw eigen foto en/of tekst erop laten drukken. Jouw persoonlijke ontwerp wordt met volledig eetbare inkt op het chocolade hart gedrukt. Van zo’n overheerlijk trouwcadeau zal het bruidspaar zeker gaan watertanden!

Ben je op zoek naar een ander chocolade cadeau? Geen probleem! YourSurprise heeft een ruim assortiment chocolade cadeaus, die je kunt personaliseren met jouw eigen foto en/of tekst. Zo zal je altijd een geschikt chocolade cadeau voor het bruidspaar vinden!

 

HuwelijksbeerHuwelijksbeer

Wil je een blijvende herinnering geven aan het bruidspaar? Geef dan deze superschattige huwelijksbeer cadeau! Je kunt de namen van de bruid en bruidegom op de voetjes van de huwelijksbeer laten borduren. Zo geef je een persoonlijk trouwcadeau waarbij zij altijd weer even aan deze fijne dag terug kunnen denken. De voetjes van de huwelijksbeer zijn afritsbaar, waardoor je zelfs nog een kleine verrassing achter de voetjes kunt verstoppen. Zo geef je pas een echt origineel trouwcadeau aan het kersverse echtpaar!

 

Heb je niet gevonden wat je zocht? Neem dan eens een kijkje tussen alle trouwcadeaus van YourSurprise. In ons ruime assortiment zul je vast en zeker het perfecte trouwcadeau vinden!