Cadeautips

Heeft iemand een diploma behaald, zijn je vrienden of ouders een bepaald aantal jaar getrouwd of viert iemand een verjaardag van een speciale leeftijd? Deze extra bijzondere momenten verdienen een feest dat in alles ook iets extra’s heeft. Extra veel mensen die worden uitgenodigd om de gelegenheid te vieren, extra veel versieringen en extra veel aandacht voor de speciale persoon/personen. Wij helpen je graag een handje om er een onvergetelijke dag van te maken. Alles wordt extra opvallend, groot, kleurrijk en gezellig. Daar horen natuurlijk ook extra grote of bijzondere cadeaus bij. Een aantal cadeautips zijn daarom altijd handig. De standaard dingen zal je in deze cadeautips niet terugvinden. Dit zijn tips voor de grote feest momenten, die je onvergetelijk wilt maken.

Vlaggen bedrukken

Foto op canvas

Parachute springen

Grote cadeaus

Vlaggen bedrukken

Voor jouw speciale feest moment heb je veel mensen uitgenodigd en je wilt dat ze allemaal de feest bestemming gemakkelijk kunnen vinden. Laat een grote vlag bedrukken met een foto, die bij het thema van het feest past. Dit kan bijvoorbeeld een verjaardag zijn of trouwdag. Voeg hier de naam van de jarige aan toe of de reden van het feest. Hang deze opvallende vlag buiten zodat iedereen meteen ziet waar het feest is. Je kan ook meerdere vlaggen bedrukken met verschillende foto’s om het hele feestterrein te versieren. Deze super originele manier van versieren zal zeker opvallen bij de gasten!

Vlag bedrukken

Foto op canvas

Heb je een superleuke foto en vind je dat deze door iedereen gezien mag worden? Laat je foto op canvas drukken! Nee we gaan nu niet vervallen in “normale” cadeaus. Dit is een cadeautip voor een extra groot canvas! Mooie herinneringen worden blijvende herinneringen en die mogen altijd gezien worden. Je kan ook een collage maken van al je favoriete foto’s en herinneringen van of met de speciale persoon/personen. Deze grote verrassing wordt de eye-catcher van een kamer. Een foto op canvas kan je voor enorm veel verschillende feestelijkheden cadeau doen. Laat je creativiteit de vrije loop!

Canvas

Parachute springen

“The sky is the limit” wordt er wel eens gezegd, maar nu niet meer! Geef iemand een super gaaf belevenis cadeau. Niet zomaar een belevenis, maar een activiteit vol spanning, sensatie en avontuur. Parachute springen komt inclusief een prachtig uitzicht en een DVD, die je eindeloos terug kan kijken. Een tandemsprong is een unieke en extreem gave cadeau is de perfecte verrassing voor iemand, die van actie houdt en veel lef heeft. Er zijn nog meer belevenissen waarbij je letterlijk in de wolken bent. Doe iemand bijvoorbeeld een cursus paragliden cadeau. In deze cursus mag je zelfs solovluchten maken! Dit cadeau is erg moeilijk te overtreffen.

tandemsprong-ameland

Grote cadeaus

Eigenlijk is er niet genoeg ruimte op deze pagina om alle mega leuke grote cadeaus te bespreken. In de YourSurprise webshop kan je nog veel meer grote cadeaus vinden voor verschillende gelegenheden. Zo zijn er bijvoorbeeld grote knuffels, die perfect zijn om een zieke mee op te vrolijken of een kind op een verjaardag. Gaat er iemand op vakantie en is de koffer te klein? Geen nood want er is een XXL Trolley waar je een leuke vakantiefoto op kan laten printen, zo wordt zelfs iets super praktisch een leuk en uniek cadeau. Wil je je trouwe viervoeter ook een keer groots verrassen? Denk dan eens aan een super comfortabel hondenkussen. Hierop kan hij of zij lekker uitrusten na een wandeling of ‘s avonds lekker warm op slapen.

Knuffels

Ben je na deze cadeautips nog steeds op zoek naar leuke cadeautips voor je vriendin? Kijk dan ook eens op a perfect gift.