Eindelijk is het zover, de Olympische Spelen zijn begonnen!

Voor de 28e editie van de Spelen reisden onze nationale sporthelden deze keer af naar de hoofdstad van Brazilië: namelijk Rio de Janeiro. Van 5 tot en met 21 augustus zullen onze Nederlandse sporters er weer alles aan gaan doen om zoveel mogelijk gouden plakken te bemachtigen.

En dit lukt ze natuurlijk alleen met heel veel steun van het Nederlandse volk. Dus maak je klaar voor de Olympische Spelen en help onze sporthelden aan zoveel mogelijk gouden medailles. Om je helemaal in de Olympische sferen te brengen hebben we in dit blog de leukste tips voor een onvergetelijke Olympische Spelen voor je op een rijtje gezet.7475db7de83f42c94df26c98271c6ff3

Olympische Spelen

# Oranje T-shirt
# Vlag
# Bierpul
# Medaille

 

 

Oranje T-shirt

De Olympische Spelen beloven deze zomer een geweldig sportfestijn te worden. Reis je af naar Rio de Janeiro om onze nationale helden aan te moedigen of juich je de sporters aan vanuit Nederland? In beide gevallen mag passende Oranje kleding niet ontbreken! Want naar de gouden race van Dafne Schippers kijken of de Nederlandse handbalvrouwen zien winnen in je eigen persoonlijke Oranje T-shirt is hoe dan ook leuker! Ontwerp daarom je eigen Oranje T-shirt met naam en laat zien dat je supporter bent van de Nederlandse sporters. Je kunt het hele gezin verrassen met een persoonlijk Oranje T-shirt, want de T-shirts zijn zowel voor volwassenen als kinderen verkrijgbaar. Met zo’n uniek T-shirt steel jij in Rio zeker de show!

Oranje T-shirt

Vlag

Met het hele land juichen we de sporters in Rio de Janeiro toe. Hopelijk betreden ook dit jaar weer vele Nederlandse sporters het podium en kunnen we zoveel mogelijk het Wilhelmus meezingen, omdat er goud is behaald. Laat groots zien dat je Holland support en ontwerp je eigen Olympische Spelen vlag. Je kunt de vlag helemaal geheel naar eigen wens ontwerpen. Dus je kunt kiezen voor het logo van de Olympische spelen, er een Nederlandse vlag van maken in de kleuren rood, wit en blauw met eigen tekst of kiezen voor Oranje. Maak de vlag compleet met je eigen foto en iedereen kan zien dat jij echt meeleeft met de Nederlandse sporters en gaat voor goud!

vlag

 Bierpul

Gezellig met al je vrienden alle sportwedstrijden van de Olympische Spelen kijken in de kroeg of bij iemand thuis. Heel gezellig en helemaal wanneer er wordt gewonnen! Bij al deze gezelligheid mag een lekker biertje dan natuurlijk niet ontbreken. Ontwerp daarom zelf een Olympische Spelen bierpul met een oerhollands design erop. Voeg je eigen foto toe aan het design en je kunt in stijl proosten wanneer er Olympisch goud is behaald!

bierpul

Medaille

Iedere Olympische sporter is een winnaar en verdient dus een medaille! Ontwerp zelf snel en eenvoudig een medaille met eigen foto en naam en verras jouw sportheld met een uniek cadeau. De medaille is gemaakt van metaal en hangt aan een lint bestaande uit de olympische kleuren, dat maakt dit cadeau het perfecte Olympische Spelen cadeau voor jong en oud.

Medaille

 

Wij wensen onze sporthelden heel veel succes en hopelijk gaat Nederland veel gouden plakken binnen halen. Met onze enthousiasme en cadeaus kan het bijna niet anders of dit gaat lukken! Wil je zelf gaan voor Olympisch goud? Laat je dan inspireren door onze sportieve cadeaus en ga voor Olympische goud!