De zomervakantie zit er alweer grotendeels op. Nog maar een paar weken en dan moeten we weer terug de schoolbanken in. Heb jij je schoolspullen allemaal al in huis om Back to School te gaan? Het belangrijkste om mee naar school te nemen is een schooltas. Daar kun je namelijk alles in meenemen, je eten en drinken, etui, boeken etc. In dit blog zetten we de leukste Back to School tassen voor je op een rijtje:

 

Rugzak met naamRugzak met naam

Met een rugzak met jouw naam en een gaaf design erop gedrukt maak jij de blits op school! Je kunt al jouw schoolspullen kwijt in deze rugzak met naam. De rugzak heeft namelijk een groot vak en twee zijvakjes. Zo kun je jouw kleine spulletjes in de zijvakjes stoppen zodat je niet eindeloos in het grote vak moet graaien tussen je boeken. Omdat de schouderhengsels in lengte verstelbaar zijn kun je ze aanpassen naar wat jij het meest comfortabel vindt. Je kunt de rugzak ook niet zomaar kwijtraken als jouw naam erop staat. Kies voor de rugzak met naam een vrolijk design en voeg jouw naam en/of een foto toe. Zo heb je een echt persoonlijke tas om het nieuwe schooljaar goed te beginnen!

 

Sporttas met naamsporttas met naam

Krijg je dit jaar sportlessen of ga je op kamers? Dan heb je in een rugzak vaak niet genoeg ruimte. Denk dan aan een sporttas met naam, ook wel als weekendtas te gebruiken als je op kamers gaat. Deze tas heeft maar liefst een inhoud van 41 liter zodat je alles mee kunt nemen wat je nodig hebt. Ook heeft deze sporttas een handig zijvak voor je kleine spulletjes. De sporttas met naam draag je makkelijk aan de handgrepen, maar heeft ook een verstelbaar draaghengsel zodat je hem over je schouder kunt hangen. Laat de sporttas met naam, foto en een vrolijk design bedrukken. Zo weet je altijd makkelijk jouw tas terug te vinden en ziet hij er ook nog eens superleuk uit!

 

Gymtas met naamgymtas met naam

Ook voor de kleintjes hebben we handige tassen met naam! In deze gymtas kan jouw kindje alles meenemen voor op school, naar zwemles, om te sporten of op schoolreisje. De gymtas met naam kan eenvoudig dicht getrokken worden met aan de draagkoorden. Zo kan jouw kindje zijn of haar spulletjes er makkelijk zelf in en uit halen. De gymtas zal niet zo snel vergeten worden omdat hij er superleuk uit ziet met een van de vrolijke designs. Toch vergeten? Geen probleem want de gymtas is bedrukt met de naam van jouw (klein)kind zodat iedereen weet dat deze gymtas met naam van jou is!.

 

 

Kinder rugtaskinderrugzak met naam

Een gewone kinder rugtas is er tegenwoordig niet meer bij. Kinderen willen de show stelen op school met hun tas. Jouw kindje zal supertrots zijn als ze hun schoolspulletjes in deze stoere kinder rugtas kan meenemen. De kinder rugtas heeft een groot vak en een klein opbergvakje. Door de gewatteerde achterzijde en draagbanden heeft de rugtas een heerlijk draagcomfort. Laat de naam van jouw (klein)kind op de kinder rugtas drukken en kies er ook een leuk ontwerp bij!

 

Naast deze tassen hebben we ook nog verschillende andere tassen zoals een schooltas, schoudertas en shoppingbag, maar ook koffers en accessoires zoals laptopsleeves, broodtrommels, een schrijfmap en etui. Met deze schoolspullen ben jij helemaal voorbereid om Back to School te gaan!